Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.06
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 11446
DVTK 1910 Miskolc Zsombcus Barca
nyerő Tactiek Osztályozó
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 20.7
solide Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kargul rent richting de bal. Kargul probeert naar een medespeler te passen. Salmiaho rent richting de bal. Picieno onderschept slim de pass. Picieno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vágner geeft een hoge lob. Schepel kopt de bal weg. Farkasházy is nu in balbezit. Farkasházy geeft een lange en hoge pass. Picieno maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Picieno passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gerencsér de bal. Giojoso is nu in balbezit. Picieno verovert de bal door een tackle van achteren. Picieno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Salmiaho de bal. Gerencsér is nu in balbezit. Gerencsér schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Picieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Giojoso begaat een overtreding. Picieno raakt geblesseerd tijdens het duel. Gerencsér met een snel genomen vrije trap. Kargul springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Zsombcus Barca 1:0

11e minuut.
Picieno rent richting de bal. Giojoso rent richting de bal. Gerencsér is nu in balbezit. Picieno is nu in balbezit. Picieno schiet op doel. Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Zsombcus Barca 2:0

15e minuut.
Diculescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Giojoso de bal. Picieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Picieno haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Zsombcus Barca 3:0

18e minuut.
Vágner speelt de bal door. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér geeft een hoge lob. Kargul maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meszesán trapt de bal weg. Tùng Minh kopt de bal weg. Bánföldi rent richting de bal. Bánföldi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Shevley geeft een hoge lob. Bánföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánföldi passt de bal met de wreef. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Putrycz probeert naar een medespeler te passen. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér geeft een lange en hoge pass. Picieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Picieno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bánföldi is nu in balbezit. Farkasházy onderschept slim de pass. Farkasházy met een sublieme pass. Picieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Picieno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Zsombcus Barca 4:0

43e minuut.
Öreg rent richting de bal. Öreg passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Farkasházy de bal onder controle te krijgen. Bánföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánföldi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 33%, Zsombcus Barca 67%.
DVTK 1910 Miskolc - Zsombcus Barca 4:0

50e minuut.
Gerencsér geeft een lange en hoge pass. Daar is Kulišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farkasházy is nu in balbezit. Farkasházy geeft een lange en hoge pass. Kargul springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Farkasházy passt de bal zonder na te denken. Picieno is nu in balbezit. Kulišić begaat een overtreding. Kulišić krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Klungelig pakt Kargul de bal. Kargul geeft een hoge lob. Daar is Salmiaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kargul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vágner met de inworp. Öreg probeert naar een medespeler te passen. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Zsombcus Barca 5:0

60e minuut.
Vágner onderschept slim de pass. Vágner passt de bal met de wreef. Gerencsér probeert naar een medespeler te passen. Daar is Picieno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picieno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kargul passt de bal in één keer door. Gerencsér is nu in balbezit. Gerencsér speelt de bal door. Picieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Picieno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Farkasházy geeft een lange en hoge pass. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Giojoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giojoso krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Giojoso geeft de bal voor. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vágner krijgt een gele kaart. Tùng Minh raakt geblesseerd tijdens het duel. Kulišić komt bij de bal en schiet. Meszesán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Diculescu onderschept slim de pass. Diculescu met een sublieme pass. Devriendt is nu in balbezit. Gerencsér onderschept slim de pass. Gerencsér geeft een hoge lob. Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Devriendt is nu in balbezit. Kargul onderschept slim de pass. Kargul passt de bal met de wreef. Picieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Picieno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kargul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargul passt de bal zonder na te denken. Picieno rent richting de bal. Picieno schiet op doel. Gyurcsányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Zsombcus Barca 6:0

87e minuut.
Gerencsér passt de bal in één keer door. Diculescu is nu in balbezit. Picieno onderschept slim de pass. Picieno draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Zsombcus Barca 7:0

90e minuut.
Picieno kopt de bal weg. Vágner is nu in balbezit. Vágner geeft een lange en hoge pass. Gerencsér heeft problemen om de bal te vangen. Gerencsér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 27%, Zsombcus Barca 73%.
DVTK 1910 Miskolc - Zsombcus Barca 7:0