Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.08
  • Stadion: VRG Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2996
VRG. SZLO FC Swedish Forest Academy
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 16.5
goed Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


9e minuut.
Roncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi verovert de bal door een tackle van achteren. Kiskapusi geeft een lange en hoge pass. Márialigeti rent richting de bal. Márialigeti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gyulay trapt de bal weg. Kiskapusi kopt de bal weg. Gosztola probeert de bal aan de voet te houden. Moldován rent richting de bal. Moldován schiet op doel. Weimper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Roncada de bal. Frei onderschept slim de pass. Vrabie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vrabie krijgt een gele kaart. Frei raakt geblesseerd tijdens het duel. Frei met een snel genomen vrije trap. Gyulay onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Márialigeti neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Turóczi kopt de bal weg. Daar is Wyciszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiskapusi rent richting de bal. Wyciszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wyciszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Swedish Forest Academy 1:0

19e minuut.
Turóczi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncada passt de bal zonder na te denken. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Turóczi verovert de bal door een tackle van achteren. Turóczi probeert naar een medespeler te passen. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Roncada is nu in balbezit. Roncada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jován probeert naar een medespeler te passen. Turóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz onderschept slim de pass. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Frei met een sublieme pass. Daar is Moldován, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldován passt de bal met de wreef. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Moldován probeert naar een medespeler te passen. Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintácsi onderschept slim de pass. Pintácsi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VRG. SZLO FC 56%, Swedish Forest Academy 44%.
VRG. SZLO FC - Swedish Forest Academy 1:0

51e minuut.
Kocsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsis passt de bal in één keer door. Gosztola speelt de bal door. Roncada is nu in balbezit. Roncada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Moldován probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habuczki. Habuczki krijgt een gele kaart. Wyciszkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Zabos wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kiskapusi onderschept slim de pass. Kiskapusi speelt de bal door. Wyciszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wyciszkiewicz schiet op doel. Klungelig pakt Habuczki de bal. De bal raakt de paal. Demeter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Göröcs heeft problemen om de bal te vangen. Vrabie probeert naar een medespeler te passen. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz schiet op doel. Demeter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Swedish Forest Academy 2:0

72e minuut.
Vrabie passt de bal in één keer door. Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kiskapusi krijgt een gele kaart. Göröcs raakt geblesseerd tijdens het duel. Zabos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hegyháti de bal. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Demeter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Moldován de bal. Turóczi is nu in balbezit. Turóczi speelt de bal door. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Eröz rent richting de bal. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eröz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VRG. SZLO FC 35%, Swedish Forest Academy 65%.
VRG. SZLO FC - Swedish Forest Academy 2:0