Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fehérvár Hunor fradi
352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Bojtor is nu in balbezit. Sztanó verovert de bal door een tackle van achteren. Dugonics rent richting de bal. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klárik passt de bal met de wreef. Buzás is nu in balbezit. Karafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Buzás is nu in balbezit. Buzás passt de bal zonder na te denken. Karafa is nu in balbezit. Karafa haalt uit met een fantastische trap. Hargitai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Hunor fradi 1:0

30e minuut.
Domján met een sublieme pass. Klungelig pakt Buzás de bal. Buzás passt de bal in één keer door. Karafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Hunor fradi 2:0

42e minuut.
Deutsch verovert de bal door een tackle van achteren. Deutsch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domján zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klárik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fehérvár 46%, Hunor fradi 54%.
FC Fehérvár - Hunor fradi 2:0

52e minuut.
Tomkovics geeft een lange en hoge pass. Inworp. Csobánki met de inworp. Klárik rent richting de bal. Klárik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klárik onderschept slim de pass. Klárik probeert naar een medespeler te passen. Buzás is nu in balbezit. Buzás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Hunor fradi 3:0

66e minuut.
Fáy geeft een hoge lob. Buzás bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzás speelt de bal door. Karafa rent richting de bal. Karafa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bojtor rent richting de bal. Bojtor passt de bal zonder na te denken. Gehér rent richting de bal. Karafa onderschept slim de pass. Karafa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fehérvár 37%, Hunor fradi 63%.
FC Fehérvár - Hunor fradi 3:0