Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.10
  • Stadion: BSE Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3302
BSE Agárd SC
Alap Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 29
very good Schieten weak
average Passen average
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Áder bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Áder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roşoga met een snel genomen vrije trap. Popielak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Agárd SC 1:0

10e minuut.
Roşoga onderschept slim de pass. Áder bereikt de bal nog maar net als eerste. Áder passt de bal in één keer door. Popielak is nu in balbezit. Popielak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hoste speelt de bal door. Michalski is nu in balbezit. Michalski speelt de bal door. Popielak rent richting de bal. Popielak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Somogyi kan de bal niet met de borst controleren. Michalski rent richting de bal. Michalski speelt de bal door. Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Marchal de bal onder controle te krijgen. Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga passt de bal zonder na te denken. Popielak is nu in balbezit. Popielak schiet op doel. Bryła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Matits onderschept slim de pass. Matits speelt de bal door. Codruţ rent richting de bal. Codruţ geeft de bal voor. Popielak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Michalski onderschept slim de pass. Daar is Popielak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalski speelt de bal door. Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Galla met een sublieme pass. Zvara is nu in balbezit. Marchal is nu in balbezit. Somogyi verovert de bal door een tackle van achteren. Somogyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Michalski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalski probeert naar een medespeler te passen. Popielak rent richting de bal. Popielak haalt uit met een fantastische trap. Majcher probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSE 49%, Agárd SC 51%.
BSE - Agárd SC 1:0

47e minuut.
Somogyi is nu in balbezit. Codruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Codruţ geeft de bal voor. Áder bereikt de bal nog maar net als eerste. Áder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Galla is nu in balbezit. Michalski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalski geeft de bal voor. Popielak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Laki de bal onder controle te krijgen. Marchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchal geeft een hoge lob. Popielak kopt de bal weg. Áder rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Michalski geeft een hoge lob. Bryła met een sublieme pass. Codruţ geeft een lange en hoge pass. Popielak is nu in balbezit. Popielak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Áder is nu in balbezit. Laki onderschept slim de pass. Laki probeert naar een medespeler te passen. Popielak rent richting de bal. Popielak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Agárd SC 2:0

76e minuut.
Czukor kopt de bal weg. Galla heeft problemen om de bal te vangen. Laskai is nu in balbezit. Michalski onderschept slim de pass. Michalski draait met de bal, schiet en ... Bryła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

82e minuut.
Roşoga onderschept slim de pass. Roşoga met een sublieme pass. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak onderschept slim de pass. Popielak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Laki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popielak rent richting de bal. Popielak schiet op doel. Majcher probeert de bal aan de voet te houden. Bryła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Agárd SC 3:0

88e minuut.
Matits kopt de bal weg. Galla rent richting de bal. Popielak verovert de bal door een tackle van achteren. Popielak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Agárd SC 4:0

89e minuut.
Fairclough is nu in balbezit. Inworp. Fairclough zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Somogyi rent richting de bal. Somogyi haalt uit met een fantastische trap. Kun bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSE 45%, Agárd SC 55%.
BSE - Agárd SC 4:0