Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.11
  • Stadion: Bálint Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2884
Bálint Kiképzett Síkfutók
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Lugosi passt de bal zonder na te denken. Frank bereikt de bal nog maar net als eerste. Frank speelt de bal door. Sztankay rent richting de bal. Sztankay haalt uit met een fantastische trap. Újlaky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Illyés rent richting de bal. Szilvási verovert de bal door een tackle van achteren. Szilvási speelt de bal door. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lugosi is nu in balbezit. Szilvási onderschept slim de pass. Szilvási met een sublieme pass. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Kiképzett Síkfutók 1:0

19e minuut.
Sztankay haalt uit met een fantastische trap. Újlaky met een sublieme pass. Szilvási speelt de bal door. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bálint 48%, Kiképzett Síkfutók 52%.
Bálint - Kiképzett Síkfutók 1:0

54e minuut.
Abai kopt de bal weg. Lugosi is nu in balbezit. Udvarácz rent richting de bal. Lugosi verovert de bal door een tackle van achteren. Lugosi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Eszenyi passt de bal in één keer door. Csollány rent richting de bal. Bogár verovert de bal door een tackle van achteren. Bogár draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kornai de bal. Újlaky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sztankay rent richting de bal. Sztankay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Varró met een sublieme pass. Csollány bereikt de bal nog maar net als eerste. Csollány speelt de bal door. Reményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reményi probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Abai met een snelle inworp. Vargha is nu in balbezit. Vargha passt de bal in één keer door. Sztankay rent richting de bal. Sztankay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bálint 52%, Kiképzett Síkfutók 48%.
Bálint - Kiképzett Síkfutók 1:0