Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.12
  • Stadion: Kombispor Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3085
Kombispor Tellysavalas
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 47.2
weak Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Tejnóra rent richting de bal. Ryser onderschept slim de pass. Ryser met een sublieme pass. Valgaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgaeren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Tellysavalas 0:1

3e minuut.
Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeti rent richting de bal. Ligeti geeft een hoge lob. Elanga kopt de bal weg. Boryczka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hoài Bắc geeft de bal voor. Tejnóra controleert de bal met de borst. Ryser rent richting de bal. Ryser schiet op doel. Tejnóra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boryczka met de inworp. Valgaeren rent richting de bal. Valgaeren geeft een lange en hoge pass. Ligeti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fayard speelt de bal door. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nádai naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Orth is nu in balbezit. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ględała met een sublieme pass. Valgaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgaeren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ligeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser verovert de bal door een tackle van achteren. Ryser draait met de bal, schiet en ... Gubán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Tellysavalas 0:2

25e minuut.
Valgaeren passt de bal in één keer door. Elanga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pető. Pető krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Fayard kopt de bal weg. Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser speelt de bal door. Valgaeren rent richting de bal. Valgaeren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dévánszki met een snelle inworp. Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser probeert naar een medespeler te passen. Valgaeren rent richting de bal. Valgaeren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gubán trapt de bal weg. Boryczka kopt de bal weg. Valgaeren rent richting de bal. Valgaeren geeft de bal voor. Ryser maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Tellysavalas 0:3

31e minuut.
Daar is Boryczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boryczka geeft een lange en hoge pass. Tejnóra kan de bal niet met de borst controleren. Ryser rent richting de bal. Ryser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Fayard rent richting de bal. Ryser rent richting de bal. Ryser passt de bal zonder na te denken. Valgaeren is nu in balbezit. Valgaeren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fayard probeert naar een medespeler te passen. Ględała is nu in balbezit. Ględała passt de bal zonder na te denken. Ryser rent richting de bal. Ryser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kombispor 83%, Tellysavalas 17%.
Kombispor - Tellysavalas 0:3

47e minuut.
Fayard passt de bal zonder na te denken. Ryser met een sublieme pass. Valgaeren is nu in balbezit. Valgaeren schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Göröcs is nu in balbezit. Elanga onderschept slim de pass. Elanga speelt de bal door. Ryser is nu in balbezit. Ryser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ligeti geeft een hoge lob. Pető is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elanga. Elanga krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Rósa is nu in balbezit. Valgaeren onderschept slim de pass. Valgaeren met een sublieme pass. Ryser rent richting de bal. Ryser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rósa probeert naar een medespeler te passen. Schwarz is nu in balbezit. Šerifović rent richting de bal. Schwarz verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarz schiet op doel. Iordãnescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Ryser de bal onder controle te krijgen. Ryser speelt de bal door. Tejnóra is nu in balbezit. Valgaeren verovert de bal door een tackle van achteren. Valgaeren haalt uit met een fantastische trap. Gubán bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ględała rent richting de bal. Ględała geeft een hoge lob. Ryser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valgaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgaeren draait met de bal, schiet en ... Gubán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Fayard is nu in balbezit. Valgaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgaeren passt de bal met de wreef. Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ględała is nu in balbezit. Ględała passt de bal in één keer door. Ryser rent richting de bal. Fayard is nu in balbezit. Fayard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tejnóra geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ryser de bal onder controle te krijgen. Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailos verovert de bal door een tackle van achteren. Pailos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ględała met een sublieme pass. Klungelig pakt Ryser de bal. Orth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orth krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kombispor 66%, Tellysavalas 34%.
Kombispor - Tellysavalas 0:3