Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerberus AC Reeves team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
Szalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanula onderschept slim de pass. Hanula haalt uit met een fantastische trap. Tornyi rent richting de bal. Tornyi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bicski geeft een lange en hoge pass. Piller is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szalma. Piller wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerberus AC 43%, Reeves team 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerberus AC - Reeves team 0:0

51e minuut.
Hanula onderschept slim de pass. Hanula geeft een lange en hoge pass. Tábori is nu in balbezit. Tábori geeft de bal voor. Kenyeres bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Haisza met een sublieme pass. Kenyeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyeres speelt de bal door. Hámori rent richting de bal. Hámori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kállay trapt de bal weg. Kenéz is nu in balbezit. Piller is nu in balbezit. Kenéz onderschept slim de pass. Kenéz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kecskés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerberus AC - Reeves team 0:1

82e minuut.
Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalma onderschept slim de pass. Szalma geeft een lange en hoge pass. Estélyi rent richting de bal. Estélyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerberus AC 52%, Reeves team 48%.
Cerberus AC - Reeves team 0:1