Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.13
  • Stadion: DATE LA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2835
DATE LA Hörökopter FC
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 23.2
adequate Schieten adequate
average Passen weak
adequate Verdedigen weak


11e minuut.
Vén probeert de bal aan de voet te houden. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kapka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Szucki neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Csonka verovert de bal door een tackle van achteren. Bacca onderschept slim de pass. Bacca met een sublieme pass. Kapka rent richting de bal. Kapka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Klungelig pakt Vieri de bal. Nógrádi is nu in balbezit. Vieri begaat een overtreding. Nógrádi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nógrádi kan niet meer verder spelen.

24e minuut.
Egerszegi probeert de bal met de borst te controleren. Egerszegi met een sublieme pass. Vieri probeert de bal aan de voet te houden. Dékány is nu in balbezit. Dékány schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dékány bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvay bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvay passt de bal zonder na te denken. Vieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vén geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hemrich met de inworp. Szucki rent richting de bal. Szucki draait met de bal, schiet en ... Petró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tököli heeft problemen om de bal te vangen. Vieri is nu in balbezit. Vieri passt de bal zonder na te denken. Daar is Egerszegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egerszegi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DATE LA 53%, Hörökopter FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DATE LA - Hörökopter FC 0:0

49e minuut.
Morvay is nu in balbezit. Morvay geeft een hoge lob. Daar is Tischler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vieri rent richting de bal. Vieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Csonka is nu in balbezit. Csonka geeft een lange en hoge pass. Vieri rent richting de bal. Dékány bereikt de bal nog maar net als eerste. Dékány schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Szucki onderschept slim de pass. Szucki met een sublieme pass. Csonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka rent richting de bal. Kapka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Oláh passt de bal met de wreef. Gobbi rent richting de bal. Gobbi probeert naar een medespeler te passen. Egerszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egerszegi geeft een hoge lob. Harangozó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Vén met een harde bal richting middenveld. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Oláh zijn tegenspeler op de grond. Oláh krijgt een gele kaart. Tököli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tököli kan niet meer verder spelen.

81e minuut.
Egerszegi rent richting de bal. Egerszegi met een sublieme pass. Vieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - Hörökopter FC 1:0

87e minuut.
Gobbi met een sublieme pass. Vieri rent richting de bal. Met opzet legt Csáky zijn tegenspeler op de grond. Csáky krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DATE LA 40%, Hörökopter FC 60%.
DATE LA - Hörökopter FC 1:0