Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.13
  • Stadion: DATE LA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2983
DATE LA P.monostor Fc
433 Tactiek 7 es
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 45.1
average Schieten excellent
average Passen average
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Riestra Presa met een sublieme pass. Pereira Sotelo probeert naar een medespeler te passen. Csonka is nu in balbezit. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Zurita haalt uit met een fantastische trap. Petró bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - P.monostor Fc 0:1

5e minuut.
Omil met een sublieme pass. Zurita rent richting de bal. Zurita passt de bal zonder na te denken. Pereira Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Sotelo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Omil met een sublieme pass. Zurita is nu in balbezit. Zurita met een sublieme pass. Pereira Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Sotelo draait met de bal, schiet en ... Petró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Pereira Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Sotelo passt de bal in één keer door. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita schiet op doel. Petró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - P.monostor Fc 0:2

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zadwórny met de inworp. Zurita geeft een hoge lob. Pereira Sotelo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - P.monostor Fc 0:3

24e minuut.
Gustavsson rent richting de bal. Pereira Sotelo rent richting de bal. Pereira Sotelo passt de bal in één keer door. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Dupont passt de bal met de wreef. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zurita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurita geeft een hoge lob. Petró bokst de bal weg.

28e minuut.
Pereira Sotelo rent richting de bal. Pereira Sotelo passt de bal in één keer door. Zurita is nu in balbezit. Zurita schiet op doel. Petró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - P.monostor Fc 0:4

30e minuut.
Gobbi met een sublieme pass. Gustavsson probeert naar een medespeler te passen. Vén probeert naar een medespeler te passen. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zadwórny neemt de hoekschop. Daar is Gustavsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira Sotelo rent richting de bal. Pereira Sotelo schiet op doel. Petró bokst de bal weg. Pereira Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Sotelo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riestra Presa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omil rent richting de bal. Omil geeft een lange en hoge pass. Zurita maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - P.monostor Fc 0:5

43e minuut.
Szücs passt de bal met de wreef. Dékány rent richting de bal. Dékány passt de bal zonder na te denken. Egerszegi is nu in balbezit. Egerszegi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Boliviano probeert naar een medespeler te passen. Zadwórny kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gobbi de bal onder controle te krijgen. Zurita is nu in balbezit. Zurita haalt uit met een fantastische trap. Petró bokst de bal weg. Paal! Pereira Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Sotelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - P.monostor Fc 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DATE LA 75%, P.monostor Fc 25%.
DATE LA - P.monostor Fc 0:6

46e minuut.
Gustavsson passt de bal in één keer door. Pereira Sotelo is nu in balbezit. Csonka is nu in balbezit. Pereira Sotelo verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira Sotelo draait met de bal, schiet en ... Petró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Egerszegi probeert de bal aan de voet te houden. Omil bereikt de bal nog maar net als eerste. Omil probeert naar een medespeler te passen. Pereira Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Sotelo haalt uit met een fantastische trap. Petró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Pereira Sotelo rent richting de bal. Csonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Sotelo onderschept slim de pass. Pereira Sotelo haalt uit met een fantastische trap. Petró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - P.monostor Fc 0:7

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Morvay de bal onder controle te krijgen. Szücs met een sublieme pass. Pereira Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Sotelo draait met de bal, schiet en ... Petró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - P.monostor Fc 0:8

59e minuut.
Omil bereikt de bal nog maar net als eerste. Omil passt de bal met de wreef. Zadwórny speelt de bal door. Zurita is nu in balbezit. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - P.monostor Fc 0:9

67e minuut.
Maurer passt de bal met de wreef. Omil rent richting de bal. Omil passt de bal zonder na te denken. Pereira Sotelo is nu in balbezit. Pereira Sotelo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vén onderschept slim de pass. Riestra Presa geeft een lange en hoge pass. Zurita springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pereira Sotelo onderschept slim de pass. Pereira Sotelo met een sublieme pass. Zurita is nu in balbezit. Zurita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - P.monostor Fc 0:10

69e minuut.
Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Gobbi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zurita raakt geblesseerd tijdens het duel. Omil met een snel genomen vrije trap. Daar is Vén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurita is nu in balbezit. Zurita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Pereira Sotelo is nu in balbezit. Petró probeert naar een medespeler te passen. El Shehhi geeft de bal voor. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita schiet op doel. Petró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pereira Sotelo rent richting de bal. Pereira Sotelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DATE LA - P.monostor Fc 0:11

81e minuut.
Omil verovert de bal door een tackle van achteren. Omil probeert naar een medespeler te passen. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita geeft de bal voor. Pereira Sotelo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Morvay is nu in balbezit. El Shehhi onderschept slim de pass. El Shehhi speelt de bal door. Zurita is nu in balbezit. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DATE LA 72%, P.monostor Fc 28%.
DATE LA - P.monostor Fc 0:11