Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus FC 1897 Spiriva FC
5-2-3-új Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Mizsér maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tischler heeft problemen om de bal te vangen. Tischler probeert naar een medespeler te passen. Vojtekovszki is nu in balbezit. Vojtekovszki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Séra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tischler onderschept slim de pass. Tischler probeert naar een medespeler te passen. Klement heeft problemen om de bal te vangen. Klement draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Spiriva FC 1:0

26e minuut.
Klement rent richting de bal. Ilku verovert de bal door een tackle van achteren. Ilku passt de bal in één keer door. Kotul is nu in balbezit. Kotul haalt uit met een fantastische trap. Korhut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus FC 1897 - Spiriva FC 1:1

28e minuut.
Séra rent richting de bal. Glós is nu in balbezit. Glós probeert naar een medespeler te passen. Klement rent richting de bal. Klement haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Huszti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrolovszki met een snelle inworp. Kotul rent richting de bal. Kotul geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 51%, Spiriva FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus FC 1897 - Spiriva FC 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Tischler de bal. Kovrig verovert de bal door een tackle van achteren. Kovrig probeert naar een medespeler te passen. Klement bereikt de bal nog maar net als eerste. Klement schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Kovrig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glós is nu in balbezit. Glós passt de bal met de wreef. Klement bereikt de bal nog maar net als eerste. Klement haalt uit met een fantastische trap. Brosch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bene geeft een lange en hoge pass. Inworp. Laskai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrolovszki onderschept slim de pass. Dobrolovszki passt de bal in één keer door. Kotul rent richting de bal. Kotul geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene geeft de bal voor. Inworp. Vojtekovszki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laskai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 49%, Spiriva FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus FC 1897 - Spiriva FC 1:1