Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus FC 1897 Paptamási F.C.
5-2-3-új Tactiek Beluci82
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 55.5
poor Schieten outstanding
poor Passen very good
weak Verdedigen solid


4e minuut.
Abajo onderschept slim de pass. Abajo passt de bal zonder na te denken. Radian probeert naar een medespeler te passen. Širvaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Širvaitis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Klement controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bracho neemt vlug de vrije trap. Blank kopt de bal weg. Širvaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Širvaitis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bracho speelt de bal door. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian passt de bal met de wreef. Širvaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Širvaitis draait met de bal, schiet en ... Korhut bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Paptamási F.C. 0:1

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abajo met een snelle inworp. Radian probeert naar een medespeler te passen. Širvaitis heeft problemen om de bal te vangen. Širvaitis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Radian neemt de hoekschop. Širvaitis springt en kopt de bal. Korhut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Paptamási F.C. 0:2

17e minuut.
Jiade geeft een lange en hoge pass. Blank kopt de bal weg. Širvaitis is nu in balbezit. Širvaitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Paptamási F.C. 0:3

30e minuut.
Blank onderschept slim de pass. Blank passt de bal zonder na te denken. Badur rent richting de bal. Badur schiet op doel. Korhut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Paptamási F.C. 0:4

33e minuut.
Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho passt de bal met de wreef. Blank is nu in balbezit. Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Blank rent richting de bal. Blank passt de bal zonder na te denken. Bracho geeft de bal voor. Širvaitis springt en kopt de bal. Korhut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Paptamási F.C. 0:5

39e minuut.
Mizsér rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radian. Mizsér is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bene zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abajo speelt de bal door. Radian met een sublieme pass. Badur is nu in balbezit. Badur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mizsér is nu in balbezit. Radian verovert de bal door een tackle van achteren. Radian passt de bal met de wreef. Širvaitis is nu in balbezit. Širvaitis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Blank rent richting de bal. Bracho probeert naar een medespeler te passen. Bene rent richting de bal. Širvaitis onderschept slim de pass. Širvaitis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 80%, Paptamási F.C. 20%.
Juventus FC 1897 - Paptamási F.C. 0:5

46e minuut.
Ilică passt de bal met de wreef. Radian is nu in balbezit. Radian passt de bal met de wreef. Širvaitis is nu in balbezit. Širvaitis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Širvaitis geeft de bal voor. Huszti verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Badur zal de hoekschop nemen. Širvaitis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badur met de inworp. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Paptamási F.C. 0:6

55e minuut.
Jiade speelt de bal door. Bracho met een sublieme pass. Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur schiet op doel. Korhut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Paptamási F.C. 0:7

57e minuut.
Glós geeft een hoge lob. Radian met een sublieme pass. Klungelig pakt Mizsér de bal. Širvaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Širvaitis draait met de bal, schiet en ... Korhut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blank rent richting de bal. Blank draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Paptamási F.C. 0:8

59e minuut.
Širvaitis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Radian de bal. Radian passt de bal in één keer door. Širvaitis is nu in balbezit. Širvaitis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Radian onderschept slim de pass. Radian geeft de bal voor. Blank rent richting de bal. Blank draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Paptamási F.C. 0:9

68e minuut.
Badur rent richting de bal. Bracho geeft een hoge lob. Širvaitis rent richting de bal. Širvaitis haalt uit met een fantastische trap. Korhut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Paptamási F.C. 0:10

72e minuut.
Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur passt de bal in één keer door. Širvaitis is nu in balbezit. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jiade probeert naar een medespeler te passen. Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur geeft een hoge lob. Širvaitis is nu in balbezit. Širvaitis schiet op doel. Korhut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blank rent richting de bal. Blank draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Paptamási F.C. 0:11

76e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Ortega geeft een lange en hoge pass. Bene heeft problemen om de bal te vangen. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Huszti geeft een lange en hoge pass. Ortega probeert de bal met de borst te controleren. Ortega passt de bal met de wreef. Širvaitis rent richting de bal. Širvaitis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Blank rent richting de bal. Blank haalt uit met een fantastische trap. Korhut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Badur speelt de bal door. Radian is nu in balbezit. Širvaitis is nu in balbezit. Širvaitis draait met de bal, schiet en ... Korhut maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Širvaitis probeert naar een medespeler te passen. Bracho rent richting de bal. Bracho geeft de bal voor. Blank rent richting de bal. Blank geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jiade met een snelle inworp. Ortega geeft de bal voor. Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur geeft een lange en hoge pass. Širvaitis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Abajo speelt de bal door. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian speelt de bal door. Širvaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Širvaitis haalt uit met een fantastische trap. Korhut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Paptamási F.C. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 77%, Paptamási F.C. 23%.
Juventus FC 1897 - Paptamási F.C. 0:12