Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rákosborzasztó SE Castle FC
Normal Tactiek 352ray
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 35.7
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Borgulya heeft problemen om de bal te vangen. Oros is nu in balbezit. Met opzet legt Borgulya zijn tegenspeler op de grond. Borgulya is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
Verpecz passt de bal in één keer door. Csák rent richting de bal. Csák passt de bal met de wreef. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai haalt uit met een fantastische trap. Stângă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Galgóczy is nu in balbezit. Oszlánczi verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Sugár zijn tegenspeler op de grond. Sugár krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Oszlánczi passt de bal in één keer door. Verpecz is nu in balbezit. Verpecz passt de bal zonder na te denken. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Imrik kopt de bal weg. Di Cosola probeert de bal aan de voet te houden. Csernai is nu in balbezit. Csernai schiet op doel. Stângă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Castle FC 1:0

34e minuut.
Sugár rent richting de bal. Sugár passt de bal in één keer door. Galgóczy met een sublieme pass. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rákosborzasztó SE - Castle FC 1:1

37e minuut.
Szekfű passt de bal zonder na te denken. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki speelt de bal door. Sugár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Joó bereikt de bal nog maar net als eerste. Verpecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Verpecz probeert naar een medespeler te passen. Csernai rent richting de bal. Csernai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosborzasztó SE 54%, Castle FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rákosborzasztó SE - Castle FC 1:1

50e minuut.
Verpecz is nu in balbezit. Urfi rent richting de bal. Verpecz onderschept slim de pass. Verpecz haalt uit met een fantastische trap. Stângă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Castle FC 2:1

61e minuut.
Oszlánczi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galgóczy. Oszlánczi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oszlánczi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Joó de bal. Csernai is nu in balbezit. Csernai schiet op doel. Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Oszlánczi speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sugár de bal onder controle te krijgen. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sugár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugár geeft de bal voor. Daar is Szíjj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laki rent richting de bal. Laki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rákosborzasztó SE - Castle FC 2:2

75e minuut.
Csernai speelt de bal door. Verpecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel. Szíjj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galgóczy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laki krijgt zijn hoofd ertegen. Szentmiklósi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Osváth rent richting de bal. Osváth geeft een hoge lob. Berki probeert de bal aan de voet te houden. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel. Szentmiklósi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Osváth rent richting de bal. Szekfű is nu in balbezit. Szekfű passt de bal met de wreef. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosborzasztó SE 61%, Castle FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rákosborzasztó SE - Castle FC 2:2