Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.16
  • Stadion: Ravasz eS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3099
Ravasz eS Tempo SC
Normal Tactiek Sajat 442
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 34.1
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Kozma probeert naar een medespeler te passen. Lattmann rent richting de bal. Lattmann passt de bal zonder na te denken. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Kohárszky geeft de bal voor. Preisinger kopt de bal weg. Nádasdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádasdy schiet op doel. Gazdag onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sass is nu in balbezit. Sass passt de bal in één keer door. Berecz met een sublieme pass. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kozma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kölcsényi is nu in balbezit. Kölcsényi geeft een hoge lob. Hajdu krijgt zijn hoofd ertegen. Kürti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Joób probeert naar een medespeler te passen. Lattmann is nu in balbezit. Lattmann passt de bal zonder na te denken. Hajdu rent richting de bal. Hajdu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Tempo SC 0:1

17e minuut.
Preisinger speelt de bal door. Nádasdy rent richting de bal. Hajdu onderschept slim de pass. Hajdu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hajdu is nu in balbezit. Hajdu met een sublieme pass. Daar is Joób, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joób draait met de bal, schiet en ... Hadarics probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Hetényi geeft een hoge lob. Kürti probeert de bal aan de voet te houden. Hajdu rent richting de bal. Hajdu schiet op doel. Kürti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Csertői rent richting de bal. Lattmann verovert de bal door een tackle van achteren. Lattmann geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Tempo SC 0:2

32e minuut.
Tarr bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób onderschept slim de pass. Joób met een sublieme pass. Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Hadarics verovert de bal door een tackle van achteren. Lattmann onderschept slim de pass. Lattmann speelt de bal door. Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz eS 69%, Tempo SC 31%.
Ravasz eS - Tempo SC 0:2

46e minuut.
Galgóczy komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Csank met een snelle inworp. Kozma is nu in balbezit. Kozma geeft een hoge lob. Galgóczy krijgt zijn hoofd ertegen. Kürti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Tempo SC 0:3

63e minuut.
Pálinkó passt de bal met de wreef. Lattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattmann met een sublieme pass. Joób rent richting de bal. Joób geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lattmann onderschept slim de pass. Lattmann geeft een lange en hoge pass. Kohárszky heeft problemen om de bal te vangen. Galgóczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Tempo SC 0:4

67e minuut.
Berecz rent richting de bal. Berecz geeft de bal voor. Klungelig pakt Hadarics de bal. Joób is nu in balbezit. Joób haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kürti trapt de bal weg van het doel. Kölcsényi heeft problemen om de bal te vangen. Kölcsényi kopt de bal weg. Galgóczy is nu in balbezit. Galgóczy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Tempo SC 0:5

71e minuut.
Inworp. Hoffmann komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal in één keer door. Galgóczy rent richting de bal. Galgóczy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Inworp. Nemcsák komt het veld opgelopen. Hoffmann met de inworp. Lattmann rent richting de bal. Lattmann passt de bal met de wreef. Galgóczy is nu in balbezit. Galgóczy draait met de bal, schiet en ... Kürti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Lattmann passt de bal in één keer door. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann speelt de bal door. Galgóczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczy schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Tempo SC 0:6

83e minuut.
Joób verovert de bal door een tackle van achteren. Lattmann rent richting de bal. Lattmann passt de bal in één keer door. Galgóczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz eS 81%, Tempo SC 19%.
Ravasz eS - Tempo SC 0:6