Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taylor Sped Fc kutyaütők
Normal Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Kuncze met een sublieme pass. Kalina rent richting de bal. Csirik begaat een overtreding. Kalina raakt geblesseerd tijdens het duel. Lónich met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taylor Sped Fc 46%, kutyaütők 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taylor Sped Fc - kutyaütők 0:0

49e minuut.
Gyulai probeert naar een medespeler te passen. Szocska is nu in balbezit. Lónich is nu in balbezit. Szocska verovert de bal door een tackle van achteren. Szocska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taylor Sped Fc - kutyaütők 1:0

54e minuut.
Szita is nu in balbezit. Szita geeft een lange en hoge pass. Mednyánszky kopt de bal weg. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kalina met een sublieme pass. Füst bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev rent richting de bal. Anchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zengei. Koncsik raakt geblesseerd tijdens het duel. Lónich met een snel genomen vrije trap. Daar is Anchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Csirik onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lónich. Csirik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zengei met een snel genomen vrije trap. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Anchev de bal. Anchev geeft een lange en hoge pass. Kalina heeft problemen om de bal te vangen. Kuncze geeft een hoge lob. Anchev krijgt zijn hoofd ertegen. Szögedi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taylor Sped Fc 42%, kutyaütők 58%.
Taylor Sped Fc - kutyaütők 1:0