Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Miskolc Kayeulad FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Werle geeft de bal voor. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabát onderschept slim de pass. Kabát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Miskolc - Kayeulad FC 0:1

22e minuut.
Zalka is nu in balbezit. Zalka met een sublieme pass. Kabát is nu in balbezit. Kabát schiet op doel. Oros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Miskolc - Kayeulad FC 0:2

24e minuut.
Beliczky geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gaskó met een snelle inworp. Lászlai is nu in balbezit. Lászlai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Miskolc - Kayeulad FC 0:3

33e minuut.
Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Béres is nu in balbezit. Béres met een sublieme pass. Czár rent richting de bal. Czár draait met de bal, schiet en ... Fehér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bolla geeft de bal voor. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai passt de bal zonder na te denken. Kabát is nu in balbezit. Kabát schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Miskolc 53%, Kayeulad FC 47%.
Fc Miskolc - Kayeulad FC 0:3

51e minuut.
Margitai probeert naar een medespeler te passen. Kabát bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky onderschept slim de pass. Lászlai rent richting de bal. Lászlai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Béres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csupra geeft een hoge lob. Simkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Simkó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Margitai onderschept slim de pass. Margitai met een sublieme pass. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár schiet op doel. Fehér werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Miskolc - Kayeulad FC 1:3

84e minuut.
Lászlai passt de bal in één keer door. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó met een sublieme pass. Kabát heeft problemen om de bal te vangen. Kabát haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Miskolc 46%, Kayeulad FC 54%.
Fc Miskolc - Kayeulad FC 1:3