Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSV Eindhoven Hungary Morzsi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Gregor geeft een hoge lob. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Papp onderschept slim de pass. Papp haalt uit met een fantastische trap. Schindler probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Darvas met een harde bal richting middenveld. Jäkl kopt de bal weg. Daar is Stoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoszek schiet op doel. Darvas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Jäkl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sike komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Sike onderschept slim de pass. Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Návay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sira rent richting de bal. Sike onderschept slim de pass. Sike passt de bal zonder na te denken. Papp rent richting de bal. Papp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Schindler trapt de bal weg van het doel. Papp kopt de bal weg. Klungelig pakt Teremi de bal. Bede rent richting de bal. Bede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSV Eindhoven Hungary 39%, Morzsi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PSV Eindhoven Hungary - Morzsi 0:0

60e minuut.
Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lónich verovert de bal door een tackle van achteren. Lónich passt de bal in één keer door. Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Schindler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Gulyás is nu in balbezit. Sike is nu in balbezit. Gulyás tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gulyás krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Návay verovert de bal door een tackle van achteren. Ilku rent richting de bal. Návay onderschept slim de pass. Návay schiet op doel. Darvas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Návay is nu in balbezit. Blaskovics is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Návay. Blaskovics roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Blaskovics kan niet meer verder spelen. Mihalecz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sira geeft een hoge lob. Inworp. Zab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papp bereikt de bal nog maar net als eerste. Papp geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSV Eindhoven Hungary 69%, Morzsi 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PSV Eindhoven Hungary - Morzsi 0:0