Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: Morzsi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2803
Morzsi Forradalom SE
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Papp onderschept slim de pass. Berzsenyi rent richting de bal. Papp verovert de bal door een tackle van achteren. Bede is nu in balbezit. Bede draait met de bal, schiet en ... Rajz bokst de bal weg.

17e minuut.
Doeltrap. Rajz trapt de bal weg. Daar is Sike, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papp bereikt de bal nog maar net als eerste. Papp haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Ordódy rent richting de bal. Kölcsényi onderschept slim de pass. Kölcsényi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bede de bal. Bede schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzsi 43%, Forradalom SE 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Morzsi - Forradalom SE 0:0

55e minuut.
Lónyay probeert de bal met de borst te controleren. Mihalecz probeert naar een medespeler te passen. Ordódy probeert de bal aan de voet te houden. Kölcsényi verovert de bal door een tackle van achteren. Kölcsényi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lónyay is nu in balbezit. Papp onderschept slim de pass. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Papp bereikt de bal nog maar net als eerste. Papp draait met de bal, schiet en ... Rajz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Gregor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gregor. Kotul wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kotul kan niet meer verder spelen. Berke komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzsi 31%, Forradalom SE 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Morzsi - Forradalom SE 0:0