Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O T Y E A M Real fc 5
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.6
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Limperger heeft problemen om de bal te vangen. Ormos rent richting de bal. Limperger begaat een overtreding. Limperger krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Pócsik de bal onder controle te krijgen. Kubinyi is nu in balbezit. Limperger rent richting de bal. Takó rent richting de bal. Takó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pócsik onderschept slim de pass. Pócsik geeft een lange en hoge pass. Bánkuti kopt de bal weg. Radnai is nu in balbezit. Radnai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Görög passt de bal zonder na te denken. Radnai heeft problemen om de bal te vangen. Kubinyi is nu in balbezit. Radnai verovert de bal door een tackle van achteren. Radnai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kubinyi onderschept slim de pass. Görög onderschept slim de pass. Görög met een sublieme pass. Bodrogi rent richting de bal. Bodrogi speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
O T Y E A M - Real fc 5 0:1

36e minuut.
Birkás heeft problemen om de bal te vangen. Birkás geeft een hoge lob. Sallay is nu in balbezit. Takó verovert de bal door een tackle van achteren. Takó haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Petrók trapt de bal weg van het doel. Kubinyi kopt de bal weg. Bujtor probeert de bal aan de voet te houden. Limperger rent richting de bal. Limperger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Takó rent richting de bal. Takó schiet op doel. Petrók kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Daar is Fodor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Meszlényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó verovert de bal door een tackle van achteren. Sztanó geeft een hoge lob. Radnai is nu in balbezit. Radnai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O T Y E A M 53%, Real fc 5 47%.
O T Y E A M - Real fc 5 0:1

60e minuut.
Kubinyi rent richting de bal. Görög onderschept slim de pass. Görög passt de bal zonder na te denken. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Klungelig pakt Ormos de bal. Limperger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor is nu in balbezit. Takó verovert de bal door een tackle van achteren. Takó schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
O T Y E A M - Real fc 5 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O T Y E A M 69%, Real fc 5 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
O T Y E A M - Real fc 5 1:1