Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: Ócsa VSE Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2866
Ócsa VSE O T Y E A M
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 18.4
solid Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Limperger verovert de bal door een tackle van achteren. Limperger passt de bal met de wreef. Takó bereikt de bal nog maar net als eerste. Takó schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Bodrogi onderschept slim de pass. Bodrogi geeft de bal voor. Vecsernyés is nu in balbezit. Takó onderschept slim de pass. Takó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - O T Y E A M 0:1

19e minuut.
Birkás rent richting de bal. Birkás geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaldenecker de bal. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki geeft een lange en hoge pass. Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Andorka is nu in balbezit. Andorka geeft een hoge lob. Vecsernyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Takó verovert de bal door een tackle van achteren. Takó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Birkás rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kielec. Birkás is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Birkás zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vecsernyés is nu in balbezit. Takó onderschept slim de pass. Limperger rent richting de bal. Limperger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Takó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaldenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Takó verovert de bal door een tackle van achteren. Takó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - O T Y E A M 0:2

44e minuut.
Gyurcsányi trapt de bal weg. Limperger is nu in balbezit. Limperger probeert naar een medespeler te passen. Takó bereikt de bal nog maar net als eerste. Takó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ócsa VSE 51%, O T Y E A M 49%.
Ócsa VSE - O T Y E A M 0:2

58e minuut.
Birkás probeert naar een medespeler te passen. Takó bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkő begaat een overtreding. Benkő krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Benkő speelt de bal door. Borjas is nu in balbezit. Borjas passt de bal in één keer door. Kielec is nu in balbezit. Kielec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gyurcsányi probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Kubinyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas schiet op doel. Gyurcsányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - O T Y E A M 1:2

76e minuut.
Klungelig pakt Kubinyi de bal. Kubinyi geeft een hoge lob. Ujvári kopt de bal weg. Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gyurta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Takó is nu in balbezit. Takó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - O T Y E A M 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ócsa VSE 38%, O T Y E A M 62%.
Ócsa VSE - O T Y E A M 1:3