Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: Real fc 5 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2751
Real fc 5 Forradalom SE
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Bujtor geeft een hoge lob. Görög bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lónyay. Görög raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Görög kan niet meer verder spelen. Sipos komt het veld opgelopen. Ormos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Radnai heeft problemen om de bal te vangen. Radnai haalt uit met een fantastische trap. Rajz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real fc 5 - Forradalom SE 1:0

15e minuut.
Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hári verovert de bal door een tackle van achteren. Hári speelt de bal door. Berke rent richting de bal. Berke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real fc 5 52%, Forradalom SE 48%.
Real fc 5 - Forradalom SE 1:0

49e minuut.
Sztanó speelt de bal door. Lónyay is nu in balbezit. Ormos onderschept slim de pass. Sipos rent richting de bal. Sipos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real fc 5 - Forradalom SE 2:0

59e minuut.
Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lónyay is nu in balbezit. Lónyay geeft de bal voor. Hári rent richting de bal. Hári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real fc 5 - Forradalom SE 2:1

64e minuut.
Pócsik rent richting de bal. Pócsik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ajkler de bal. Radnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ormos bereikt de bal nog maar net als eerste. Berke verovert de bal door een tackle van achteren. Berke passt de bal in één keer door. Hári rent richting de bal. Hári draait met de bal, schiet en ... Petrók kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Torghelle is nu in balbezit. Torghelle geeft een lange en hoge pass. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real fc 5 52%, Forradalom SE 48%.
Real fc 5 - Forradalom SE 2:1