Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tubermatt Divano Kiev
Pressing Tactiek 532
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 17.2
goed Schieten waardeloos
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Schiano geeft een lange en hoge pass. Tenorio is nu in balbezit. Tenorio passt de bal zonder na te denken. Quirijnen rent richting de bal. Quirijnen haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch met een sublieme pass. Klungelig pakt Quirijnen de bal. Quirijnen schiet op doel. Gruppelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Divano Kiev 1:0

19e minuut.
Schiano geeft de bal voor. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek passt de bal in één keer door. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen schiet op doel. Gruppelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Divano Kiev 2:0

21e minuut.
Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar speelt de bal door. Kiziałek geeft een hoge lob. Quirijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirijnen haalt uit met een fantastische trap. Gruppelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Divano Kiev 3:0

24e minuut.
Pizzardo is nu in balbezit. Tenorio verovert de bal door een tackle van achteren. Tenorio passt de bal in één keer door. Quirijnen heeft problemen om de bal te vangen. Quirijnen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Schiano de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aguilar neemt de hoekschop. Quirijnen rent richting de bal. Quirijnen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Valdemarin passt de bal met de wreef. Ravagnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kiziałek krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Gesuele geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tenorio met een snelle inworp. Stanuch rent richting de bal. Stanuch geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Buonfiglio geeft een hoge lob. Aguilar kopt de bal weg. Daar is Gesuele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaija rent richting de bal. Isaija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Aguilar geeft een hoge lob. Tenorio heeft problemen om de bal te vangen. Tenorio passt de bal zonder na te denken. Quirijnen rent richting de bal. Quirijnen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Divano Kiev 4:0

39e minuut.
Buccetti geeft de bal voor. Serrano kopt de bal weg. Daar is Isaija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quirijnen rent richting de bal. Quirijnen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 26%, Divano Kiev 74%.
Tubermatt - Divano Kiev 4:0

47e minuut.
Stanuch is nu in balbezit. Quirijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch speelt de bal door. Daar is Isaija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Aguilar rent richting de bal. Serrano is nu in balbezit. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quirijnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quirijnen schiet op doel. Gruppelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Isaija rent richting de bal. Isaija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gruppelli met een harde bal richting middenveld. Serrano kopt de bal weg. Klungelig pakt Quirijnen de bal. Quirijnen haalt uit met een fantastische trap. Gruppelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Divano Kiev 5:0

59e minuut.
Tenorio kan de bal niet met de borst controleren. Pizzardo is nu in balbezit. Quirijnen verovert de bal door een tackle van achteren. Quirijnen draait met de bal, schiet en ... Gruppelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Divano Kiev 6:0

62e minuut.
Valdemarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Ravagnan is nu in balbezit. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar geeft een hoge lob. Gruppelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Divano Kiev 7:0

64e minuut.
Schiano geeft een hoge lob. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek geeft de bal voor. Quirijnen rent richting de bal. Quirijnen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gruppelli trapt de bal weg van het doel. Serrano is nu in balbezit. Serrano geeft een lange en hoge pass. Quirijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirijnen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ravagnan met de inworp. Klungelig pakt Valdemarin de bal. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Gruppelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen haalt uit met een fantastische trap. Gruppelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Divano Kiev 8:0

76e minuut.
Quirijnen rent richting de bal. Quirijnen passt de bal met de wreef. Stanuch speelt de bal door. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija schiet op doel. Gruppelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Serrano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stanuch de bal. Stanuch probeert naar een medespeler te passen. Kudzel rent richting de bal. Kudzel geeft een lange en hoge pass. Gruppelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Kudzel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pizzardo de bal. Tenorio probeert naar een medespeler te passen. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Schiano met een harde bal richting middenveld. Aguilar kopt de bal weg. Daar is Gesuele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Divano Kiev 9:0

84e minuut.
Buccetti met een sublieme pass. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch passt de bal in één keer door. Quirijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirijnen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Stanuch de bal. Stanuch passt de bal in één keer door. Daar is Quirijnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quirijnen draait met de bal, schiet en ... Gruppelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Divano Kiev 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 23%, Divano Kiev 77%.
Tubermatt - Divano Kiev 10:0