Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tempodan Arnefol FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Vaccarini met een sublieme pass. Bencivenni speelt de bal door. Gualdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalliano onderschept slim de pass. Vitalliano draait met de bal, schiet en ... Barbarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Arnefol FC 0:1

16e minuut.
Vitalliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassarotto rent richting de bal. Vitalliano onderschept slim de pass. Vitalliano haalt uit met een fantastische trap. Gualdi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Pedrocchi kopt de bal weg. Bonforte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonforte met een sublieme pass. Vitalliano is nu in balbezit. Vitalliano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Scremato rent richting de bal. Scremato passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Varrà de bal. Tantillo is nu in balbezit. Tantillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Berri onderschept slim de pass. Berri speelt de bal door. Tantillo is nu in balbezit. Tantillo haalt uit met een fantastische trap. Brero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pedrocchi rent richting de bal. Cagnoni onderschept slim de pass. Cagnoni probeert naar een medespeler te passen. Tantillo is nu in balbezit. Tantillo haalt uit met een fantastische trap. Castracanei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Cassarotto rent richting de bal. Scremato is nu in balbezit. Berri is nu in balbezit. Scremato verovert de bal door een tackle van achteren. Scremato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempodan 53%, Arnefol FC 47%.
Tempodan - Arnefol FC 0:1

55e minuut.
Pedrocchi passt de bal in één keer door. Vitalliano rent richting de bal. Bonforte probeert naar een medespeler te passen. Eraclito rent richting de bal. Eraclito geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ingiari onderschept slim de pass. Ingiari met een sublieme pass. Vitalliano is nu in balbezit. Bonforte is nu in balbezit. Bonforte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pedrocchi speelt de bal door. Berri rent richting de bal. Berri passt de bal met de wreef. Vitalliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalliano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempodan 44%, Arnefol FC 56%.
Tempodan - Arnefol FC 0:1