Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
favaro OLD STYLE FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Ralli rent richting de bal. Ralli met een sublieme pass. Ferrera rent richting de bal. Ferrera haalt uit met een fantastische trap. Pea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
favaro - OLD STYLE FC 0:1

37e minuut.
Lunardi rent richting de bal. Lunardi geeft een hoge lob. Di Cosola kopt de bal weg. Bernardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cardini controleert de bal met de borst. Cardini geeft een hoge lob. Di Cosola kopt de bal weg. Bernardini rent richting de bal. Bernardini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: favaro 45%, OLD STYLE FC 55%.
favaro - OLD STYLE FC 0:1

46e minuut.
Ferrera speelt de bal door. Boccuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeppillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Boccuzzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Di Cosola rent richting de bal. Di Cosola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rasori de bal. Corpus is nu in balbezit. Corpus geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
La kopt de bal weg. Bergoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergoli passt de bal zonder na te denken. Bernardini is nu in balbezit. Bernardini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
favaro - OLD STYLE FC 1:1

62e minuut.
Riflesso geeft de bal voor. Lunardi kopt de bal weg. Bernardini rent richting de bal. Bernardini schiet op doel. Zizi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
favaro - OLD STYLE FC 2:1

71e minuut.
Pittella heeft problemen om de bal te vangen. Pittella probeert naar een medespeler te passen. Bernardini rent richting de bal. Bergoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergoli schiet op doel. Zizi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lunardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
favaro - OLD STYLE FC 3:1

73e minuut.
Corpus is nu in balbezit. Corpus geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zambito de bal onder controle te krijgen. Bernardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
favaro - OLD STYLE FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: favaro 30%, OLD STYLE FC 70%.
favaro - OLD STYLE FC 4:1