Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Us belcastro Dynamo Maya FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Lentini geeft de bal voor. Barbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé passt de bal zonder na te denken. Rubuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubuano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Amelia kopt de bal weg. Daar is Cavagnolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frasnedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé is nu in balbezit. Barbé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rondini trapt de bal weg. Cavagnolo kopt de bal weg. Frasnedi rent richting de bal. Forgiarini verovert de bal door een tackle van achteren. Forgiarini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Us belcastro - Dynamo Maya FC 1:0

17e minuut.
Cavagnolo speelt de bal door. Forgiarini rent richting de bal. Cadeddu is nu in balbezit. Forgiarini verovert de bal door een tackle van achteren. Forgiarini schiet op doel. Vezzari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Us belcastro 31%, Dynamo Maya FC 69%.
Us belcastro - Dynamo Maya FC 1:0

59e minuut.
Magistrale bereikt de bal nog maar net als eerste. Savia onderschept slim de pass. Savia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Forgiarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forgiarini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Di Carlo heeft problemen om de bal te vangen. Cofeno is nu in balbezit. Barbé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbé krijgt een gele kaart. Cofeno moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cofeno kan niet meer verder spelen. Piumi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Us belcastro 39%, Dynamo Maya FC 61%.
Us belcastro - Dynamo Maya FC 1:0