Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herdonia Calcio Mondragonese FC
Sweep Tactiek 532
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Castellari kopt de bal weg. Cirigliano is nu in balbezit. Fontaneto rent richting de bal. Cirigliano verovert de bal door een tackle van achteren. Cirigliano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Volpi verovert de bal door een tackle van achteren. Volpi passt de bal in één keer door. Ciocia rent richting de bal. Stanghellini verovert de bal door een tackle van achteren. Stanghellini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vesia geeft een lange en hoge pass. Bottiglio probeert de bal aan de voet te houden. Cirigliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirigliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herdonia Calcio - Mondragonese FC 0:1

34e minuut.
Klungelig pakt Eusebio de bal. Panunzi rent richting de bal. Panunzi geeft een hoge lob. Cerroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerroni haalt uit met een fantastische trap. Zaccaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Herdonia Calcio - Mondragonese FC 1:1

40e minuut.
Zaccaro met een harde bal richting middenveld. Stanghellini kopt de bal weg. Volpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerroni is nu in balbezit. Cerroni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Volpi speelt de bal door. Cerroni rent richting de bal. Cimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerroni verovert de bal door een tackle van achteren. Cerroni passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herdonia Calcio 53%, Mondragonese FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Herdonia Calcio - Mondragonese FC 1:1

53e minuut.
Zazzaroni kopt de bal weg. La Via bereikt de bal nog maar net als eerste. La Via draait met de bal, schiet en ... Vesia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

58e minuut.
Volpi is nu in balbezit. Volpi geeft een lange en hoge pass. Menno kopt de bal weg. Cerroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerroni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cimini passt de bal zonder na te denken. Castellari is nu in balbezit. Castellari speelt de bal door. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Agostinelli controleert de bal met de borst. Cirigliano is nu in balbezit. Cirigliano speelt de bal door. Stanghellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanghellini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herdonia Calcio - Mondragonese FC 1:2

78e minuut.
Eusebio probeert naar een medespeler te passen. Stanghellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanghellini passt de bal in één keer door. Paladino is nu in balbezit. Paladino passt de bal met de wreef. Moiso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Agostinelli passt de bal met de wreef. Panunzi is nu in balbezit. Panunzi met een sublieme pass. La Via bereikt de bal nog maar net als eerste. La Via schiet op doel. Zaccaro bokst de bal weg. Klungelig pakt Vesia de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Herdonia Calcio - Mondragonese FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herdonia Calcio 61%, Mondragonese FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Herdonia Calcio - Mondragonese FC 2:2