Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milan CG luke8623
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Liunio met de inworp. Malridotti is nu in balbezit. Marisio onderschept slim de pass. Marisio geeft een lange en hoge pass. Morra bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zappa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morra probeert de bal met de borst te controleren. Zazzara bokst de bal weg. Daar is Morra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan CG - luke8623 1:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galeotti met een snelle inworp. Zandonini met een sublieme pass. Maremonti is nu in balbezit. Maremonti haalt uit met een fantastische trap. Robusti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milan CG - luke8623 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan CG 47%, luke8623 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Milan CG - luke8623 1:1

47e minuut.
Malridotti geeft een lange en hoge pass. Gallucci probeert de bal aan de voet te houden. Maremonti is nu in balbezit. Maremonti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gallucci de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Dalla Riva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buggiani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dalla Riva. Dalla Riva krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Canepa speelt de bal door. Malridotti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marisio. Marisio krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Zampa onderschept slim de pass. Zampa geeft de bal voor. Canepa heeft problemen om de bal te vangen. Maremonti is nu in balbezit. Maremonti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan CG - luke8623 1:2

73e minuut.
Dalla Riva rent richting de bal. Dalla Riva passt de bal in één keer door. Zandonini is nu in balbezit. Maremonti rent richting de bal. Maremonti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zazzara met een harde bal richting middenveld. Dalla Riva kopt de bal weg. Lezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morra is nu in balbezit. Morra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Buggiani onderschept slim de pass. Buggiani geeft een lange en hoge pass. Maremonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maremonti schiet op doel. Robusti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan CG - luke8623 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan CG 56%, luke8623 44%.
Milan CG - luke8623 1:3