Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wado Ryu FC leonessa
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 25.4
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Cretella is nu in balbezit. Rita rent richting de bal. Cretella met een sublieme pass. Pistocchi rent richting de bal. Pistocchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Taravelli rent richting de bal. Rita onderschept slim de pass. Rita probeert naar een medespeler te passen. Pistocchi is nu in balbezit. Pistocchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Varriale kopt de bal weg. Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudiero geeft de bal voor. Cagnazzi kopt de bal weg. Daar is Ladaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitter bokst de bal weg.

31e minuut.
Taravelli passt de bal zonder na te denken. Di Corcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corcia passt de bal met de wreef. Scialpi heeft problemen om de bal te vangen. Scialpi geeft een hoge lob. Petercini bokst de bal weg. Pistocchi is nu in balbezit. Pistocchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - leonessa 0:1

35e minuut.
Olivieri passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gamberale neemt de hoekschop. Pistocchi springt en kopt de bal. Petercini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - leonessa 0:2

44e minuut.
Doeltrap. Pitter trapt de bal weg van het doel. Rita kopt de bal weg. Pistocchi rent richting de bal. Pistocchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wado Ryu FC 44%, leonessa 56%.
Wado Ryu FC - leonessa 0:2

63e minuut.
Cretella bereikt de bal nog maar net als eerste. Cretella passt de bal met de wreef. Cacciari rent richting de bal. Trovarello verovert de bal door een tackle van achteren. Trovarello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Romanoni zal de hoekschop nemen. Taravelli kan de bal niet met de borst controleren. Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Rita probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cretella probeert naar een medespeler te passen. Pistocchi rent richting de bal. Varriale begaat een overtreding. Varriale krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Scialpi verovert de bal door een tackle van achteren. Scialpi speelt de bal door. Daar is Carfora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Pistocchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wado Ryu FC 60%, leonessa 40%.
Wado Ryu FC - leonessa 0:2