Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:34
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.006
  • Stadion: Arek FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2504
Arek FC Mignagola
442 Tactiek popi
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 33.1
slecht Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


18e minuut.
Vaznys geeft een lange en hoge pass. Ribisi kopt de bal weg. Karageorgopoulos met een sublieme pass. Favero kan de bal niet met de borst controleren. Favero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Mignagola 0:1

26e minuut.
Doeltrap. Fantin met een harde bal richting middenveld. Karageorgopoulos kopt de bal weg. Staples bereikt de bal nog maar net als eerste. Staples schiet op doel. Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sperlecchi heeft problemen om de bal te vangen. Staples rent richting de bal. Staples schiet op doel. Fantin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Mignagola 0:2

33e minuut.
Caccini geeft een hoge lob. Sperlecchi probeert de bal met de borst te controleren. Favero rent richting de bal. Favero draait met de bal, schiet en ... Fantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Mignagola 0:3

45e minuut.
Inworp. Duma komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arek FC 68%, Mignagola 32%.
Arek FC - Mignagola 0:3

57e minuut.
Vaznys rent richting de bal. Vaznys geeft de bal voor. Descalzo heeft problemen om de bal te vangen. Staples rent richting de bal. Staples haalt uit met een fantastische trap. Fantin bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chyjeuski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sperlecchi onderschept slim de pass. Caccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyjeuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyjeuski haalt uit met een fantastische trap. Fantin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Mignagola 0:4

67e minuut.
Jacomelli komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Owens komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Jacomelli rent richting de bal. Jacomelli met een sublieme pass. Owens speelt de bal door. Staples rent richting de bal. Staples schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Lauri komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Brocca geeft de bal voor. Owens geeft de bal voor. Klungelig pakt Rosati de bal. Staples is nu in balbezit. Staples draait met de bal, schiet en ... Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chyjeuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyjeuski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arek FC - Mignagola 0:5

88e minuut.
Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Duma geeft een lange en hoge pass. Brocca heeft problemen om de bal te vangen. Chyjeuski rent richting de bal. Chyjeuski haalt uit met een fantastische trap. Fantin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Descalzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Brocca de bal. Chyjeuski is nu in balbezit. Chyjeuski schiet op doel. Fantin bokst de bal weg. Klungelig pakt Descalzo de bal. Fantin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arek FC 65%, Mignagola 35%.
Arek FC - Mignagola 0:5