Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kobaïa Piscinese FC
kobaia5 Tactiek 433
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 26.6
goed Schieten zwak
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen zwak


12e minuut.
Milevoj onderschept slim de pass. Milevoj passt de bal zonder na te denken. Girotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Girotto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doriguzzi is nu in balbezit. Milevoj verovert de bal door een tackle van achteren. Milevoj geeft de bal voor. Sporza rent richting de bal. Sporza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doriguzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevoj verovert de bal door een tackle van achteren. Milevoj speelt de bal door. Daar is Sporza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sporza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Girotto verovert de bal door een tackle van achteren. Girotto passt de bal in één keer door. Sporza is nu in balbezit. Sporza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Piscinese FC 1:0

31e minuut.
Lavolpicella met een sublieme pass. Mascarini met een sublieme pass. Todisco is nu in balbezit. Sporza rent richting de bal. Sporza draait met de bal, schiet en ... Prolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klungelig pakt Sporza de bal. Doriguzzi is nu in balbezit. Milevoj onderschept slim de pass. Milevoj geeft een hoge lob. Girotto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Milevoj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Girotto rent richting de bal. Girotto haalt uit met een fantastische trap. Filpi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Piscinese FC 2:0

39e minuut.
Sporza heeft problemen om de bal te vangen. Sporza probeert naar een medespeler te passen. Chiorri is nu in balbezit. Girotto verovert de bal door een tackle van achteren. Girotto draait met de bal, schiet en ... Prolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sporza is nu in balbezit. Sporza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Piscinese FC 3:0

41e minuut.
Gaddato met een sublieme pass. Klungelig pakt Girotto de bal. Girotto passt de bal zonder na te denken. Sporza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporza draait met de bal, schiet en ... Prolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ramoni speelt de bal door. Peveri is nu in balbezit. Peveri speelt de bal door. Sporza rent richting de bal. Sporza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kobaïa 25%, Piscinese FC 75%.
Kobaïa - Piscinese FC 3:0

47e minuut.
Inworp. Milevoj met de inworp. Todisco rent richting de bal. Michele onderschept slim de pass. Michele haalt uit met een fantastische trap. Prolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Piscinese FC 4:0

56e minuut.
Daar is Mascarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giambelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambelli speelt de bal door. Sporza rent richting de bal. Sporza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Prolo trapt de bal weg van het doel. Giambelli kopt de bal weg. Cossato is nu in balbezit. Girotto onderschept slim de pass. Girotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gaddato rent richting de bal. Sporza onderschept slim de pass. Sporza passt de bal met de wreef. Girotto is nu in balbezit. Girotto draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Pisanelli probeert naar een medespeler te passen. Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevoj passt de bal in één keer door. Sporza is nu in balbezit. Sporza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Todisco rent richting de bal. Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevoj passt de bal in één keer door. Girotto rent richting de bal. Girotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Piscinese FC 5:0

65e minuut.
Dowgwiłło geeft een hoge lob. Daar is Filpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girotto rent richting de bal. Girotto draait met de bal, schiet en ... Prolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobaïa - Piscinese FC 6:0

69e minuut.
Todisco is nu in balbezit. Sporza verovert de bal door een tackle van achteren. Sporza probeert naar een medespeler te passen. Girotto is nu in balbezit. Girotto draait met de bal, schiet en ... Prolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Giambelli verovert de bal door een tackle van achteren. Milevoj met een sublieme pass. Daar is Sporza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sporza haalt uit met een fantastische trap. Filpi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milevoj neemt de hoekschop. Prolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sporza de bal. Girotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Girotto haalt uit met een fantastische trap. Prolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Schiavelli passt de bal in één keer door. Girotto is nu in balbezit. Girotto met een sublieme pass. Sporza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Filpi met een sublieme pass. Pisanelli heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Giambelli zijn tegenspeler op de grond. Giambelli krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Gaddato verovert de bal door een tackle van achteren. Milevoj onderschept slim de pass. Milevoj geeft de bal voor. Girotto is nu in balbezit. Girotto schiet op doel. Prolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kobaïa 23%, Piscinese FC 77%.
Kobaïa - Piscinese FC 6:0