Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:33
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.009
  • Stadion: Joka! Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2536
Joka! real elios
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten average
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Collodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Collodi geeft een hoge lob. Vallarini kopt de bal weg. Alunni is nu in balbezit. Alunni haalt uit met een fantastische trap. Chiappelli bokst de bal weg.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazzaretti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magistrelli speelt de bal door. Alunni rent richting de bal. Alunni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tagliaferri geeft de bal voor. Canegallo rent richting de bal. Perosio maakt een afschuwelijke overtreding. Perosio krijgt een gele kaart. Canegallo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Testa met de inworp. Lazzaretti geeft de bal voor. Collodi heeft problemen om de bal te vangen. Alunni rent richting de bal. Alunni schiet op doel. Chiappelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bianchessi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magistrelli rent richting de bal. Gos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gos krijgt een gele kaart. Magistrelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Alunni legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Joka! - real elios 1:0

33e minuut.
Gos is nu in balbezit. Canegallo rent richting de bal. Canegallo passt de bal met de wreef. Alunni rent richting de bal. Alunni schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Joka! - real elios 2:0

38e minuut.
Brienza is nu in balbezit. Brienza geeft een lange en hoge pass. Vallarini rent richting de bal. Vallarini geeft een hoge lob. Chiappelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Joka! - real elios 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joka! 25%, real elios 75%.
Joka! - real elios 3:0

48e minuut.
Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchessi onderschept slim de pass. Bianchessi speelt de bal door. Alunni rent richting de bal. Alunni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Magistrelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zulian. Magistrelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alunni komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Joka! - real elios 4:0

81e minuut.
Lazzaretti probeert naar een medespeler te passen. Magistrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Magistrelli passt de bal met de wreef. Alunni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alunni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joka! 39%, real elios 61%.
Joka! - real elios 4:0