Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Juventude ASD ARDITA
451 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Ciconi met de inworp. Valz rent richting de bal. Sportillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valz raakt geblesseerd tijdens het duel. Carmella legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Juventude - ASD ARDITA 1:0

17e minuut.
Drogo geeft een lange en hoge pass. Bonaventuri is nu in balbezit. Bonaventuri passt de bal in één keer door. Mortaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortaloni schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rodio speelt de bal door. Carmella is nu in balbezit. Mano verovert de bal door een tackle van achteren. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Juventude 47%, ASD ARDITA 53%.
FC Juventude - ASD ARDITA 1:0

67e minuut.
Valz onderschept slim de pass. Mano rent richting de bal. Valz maakt een afschuwelijke overtreding. Valz krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Baruffino passt de bal in één keer door. Bonaventuri rent richting de bal. Avanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaventuri onderschept slim de pass. Bonaventuri haalt uit met een fantastische trap. Stillanti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonaventuri is nu in balbezit. Bonaventuri haalt uit met een fantastische trap. Stillanti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Juventude - ASD ARDITA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Juventude 45%, ASD ARDITA 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Juventude - ASD ARDITA 1:1