Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSC REAL BAIA VERDE Clovers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Gracceva rent richting de bal. Robbiani verovert de bal door een tackle van achteren. Robbiani speelt de bal door. Spoldi is nu in balbezit. Spoldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Martinuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascione rent richting de bal. Ascione passt de bal in één keer door. Spoldi rent richting de bal. Spoldi draait met de bal, schiet en ... Micera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC REAL BAIA VERDE - Clovers 0:1

7e minuut.
Bonvino rent richting de bal. Bonvino geeft een hoge lob. Esposito Vingiani kopt de bal weg. Spoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gracceva geeft een lange en hoge pass. Trudu speelt de bal door. Daar is Bonvino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnocchi rent richting de bal. Gnocchi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SSC REAL BAIA VERDE - Clovers 1:1

23e minuut.
Addante passt de bal met de wreef. Daar is Esposito Vingiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gracceva probeert naar een medespeler te passen. Gnocchi is nu in balbezit. Gnocchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bonvino speelt de bal door. Esposito Vingiani probeert naar een medespeler te passen. Spoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC REAL BAIA VERDE - Clovers 1:2

33e minuut.
Gracceva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracceva geeft een hoge lob. Gnocchi is nu in balbezit. Gnocchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SSC REAL BAIA VERDE - Clovers 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC REAL BAIA VERDE 56%, Clovers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SSC REAL BAIA VERDE - Clovers 2:2

51e minuut.
Ascione is nu in balbezit. Ascione geeft de bal voor. Gracceva is nu in balbezit. Esposito Vingiani is nu in balbezit. Esposito Vingiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Trudu is nu in balbezit. Trudu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tromby met de inworp. Tassi geeft een hoge lob. Tamansi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gnocchi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC REAL BAIA VERDE - Clovers 3:2

55e minuut.
Anglani met een snelle inworp. Martinuzzo rent richting de bal. Esposito Vingiani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Esposito Vingiani is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

57e minuut.
Inworp. Anglani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tassi is nu in balbezit. Tassi schiet op doel. Tamansi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC REAL BAIA VERDE - Clovers 4:2

58e minuut.
Inworp. Anglani met de inworp. Tassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Trudu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tassi is nu in balbezit. Gnocchi is nu in balbezit. Filiberto rent richting de bal. Gnocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Gnocchi draait met de bal, schiet en ... Tamansi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Tromby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tassi rent richting de bal. Tassi geeft een lange en hoge pass. Anglani kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC REAL BAIA VERDE - Clovers 5:2

68e minuut.
Martinuzzo speelt de bal door. Tassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassi passt de bal in één keer door. Gnocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnocchi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC REAL BAIA VERDE - Clovers 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC REAL BAIA VERDE 40%, Clovers 60%.
SSC REAL BAIA VERDE - Clovers 6:2