Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real elios FC Juventude
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Carmella maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Zulian de bal. Carmella bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Arcari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gianelli rent richting de bal. Gianelli passt de bal met de wreef. Carmella is nu in balbezit. Carmella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real elios - FC Juventude 0:1

11e minuut.
Bartalesi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perosio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arcari bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcari geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Locardi met een sublieme pass. Ciconi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perosio. Perosio krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Perillo met de inworp. Gianelli rent richting de bal. Gianelli passt de bal met de wreef. Carmella rent richting de bal. Carmella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real elios 56%, FC Juventude 44%.
real elios - FC Juventude 0:1

54e minuut.
Klungelig pakt Rodio de bal. Valz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valz passt de bal zonder na te denken. Carmella rent richting de bal. Carmella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Carnovale geeft de bal voor. Valz heeft problemen om de bal te vangen. Gos met een sublieme pass. Perosio rent richting de bal. Perosio geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real elios - FC Juventude 1:1

62e minuut.
Daar is Nania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarchi kan de bal niet met de borst controleren. Sarchi haalt uit met een fantastische trap. Stillanti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Carnovale geeft de bal voor. Gos is nu in balbezit. Met opzet legt Valz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Valz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Valz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Gos is nu in balbezit. Carmella onderschept slim de pass. Collodi probeert naar een medespeler te passen. Sarchi rent richting de bal. Sarchi schiet op doel. Stillanti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real elios - FC Juventude 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real elios 60%, FC Juventude 40%.
real elios - FC Juventude 2:1