Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSC REAL BAIA VERDE real elios
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Sarchi is nu in balbezit. Gracceva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarchi is nu in balbezit. Sarchi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arcari de bal onder controle te krijgen. Paal! Micera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC REAL BAIA VERDE - real elios 0:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argerio met de inworp. Anglani rent richting de bal. Anglani geeft een hoge lob. Gnocchi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chiappelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Perillo onderschept slim de pass. Martinuzzo onderschept slim de pass. Anglani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Tagliaferri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tassi verovert de bal door een tackle van achteren. Tassi speelt de bal door. Gnocchi rent richting de bal. Gnocchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Martinuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nania verovert de bal door een tackle van achteren. Nania probeert naar een medespeler te passen. Sarchi is nu in balbezit. Sarchi schiet op doel. Micera bokst de bal weg.

37e minuut.
Martinuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Arcari geeft de bal voor. Aguniano rent richting de bal. Paissan verovert de bal door een tackle van achteren. Paissan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Micera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. D`Alessandro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC REAL BAIA VERDE - real elios 0:2

44e minuut.
Arcari passt de bal met de wreef. Cheli rent richting de bal. Cheli geeft een hoge lob. Sarchi heeft problemen om de bal te vangen. Sarchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC REAL BAIA VERDE - real elios 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC REAL BAIA VERDE 48%, real elios 52%.
SSC REAL BAIA VERDE - real elios 0:3

48e minuut.
Tagliaferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassi onderschept slim de pass. Tassi passt de bal zonder na te denken. Anglani is nu in balbezit. Anglani geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
D`Alessandro is nu in balbezit. D`Alessandro geeft de bal voor. Sarchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC REAL BAIA VERDE - real elios 0:4

70e minuut.
Gnocchi rent richting de bal. Gnocchi passt de bal met de wreef. Gracceva probeert de bal aan de voet te houden. Sarchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarchi haalt uit met een fantastische trap. Micera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Gos is nu in balbezit. Tassi verovert de bal door een tackle van achteren. Tassi passt de bal zonder na te denken. Gnocchi is nu in balbezit. Gnocchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tassi passt de bal met de wreef. Tagliaferri rent richting de bal. Gnocchi onderschept slim de pass. Gnocchi schiet op doel. Chiappelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC REAL BAIA VERDE - real elios 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC REAL BAIA VERDE 33%, real elios 67%.
SSC REAL BAIA VERDE - real elios 1:4