Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
linda fc ASD ARDITA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Conoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Conoci speelt de bal door. Bonaventuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaventuri draait met de bal, schiet en ... Giacone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Giacone trapt de bal weg. Mano kopt de bal weg. Mortaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortaloni haalt uit met een fantastische trap. Fregoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lattanzio verovert de bal door een tackle van achteren. Lattanzio geeft een hoge lob. Bartolucci rent richting de bal. Piselli verovert de bal door een tackle van achteren. Piselli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mortaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaventuri rent richting de bal. Aiardi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonaventuri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mortaloni legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
linda fc - ASD ARDITA 0:1

24e minuut.
Fregoni trapt de bal weg. Mano is nu in balbezit. Pecoriello is nu in balbezit. Sportillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sportillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonaventuri bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
linda fc - ASD ARDITA 0:2

26e minuut.
Lattanzio met de inworp. Klungelig pakt Salame de bal. Mortaloni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mortaloni krijgt een gele kaart. Salame raakt geblesseerd tijdens het duel. Sugo met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piselli is nu in balbezit. Piselli haalt uit met een fantastische trap. Latrofa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
linda fc - ASD ARDITA 1:2

30e minuut.
Baruffino met de inworp. Mortaloni rent richting de bal. Mortaloni haalt uit met een fantastische trap. Bonaventuri rent richting de bal. Bonaventuri schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Pecoriello rent richting de bal. Cenni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenni probeert naar een medespeler te passen. Piselli is nu in balbezit. Piselli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: linda fc 58%, ASD ARDITA 42%.
linda fc - ASD ARDITA 1:2

47e minuut.
Inworp. Conoci met een snelle inworp. Sugo rent richting de bal. Mortaloni onderschept slim de pass. Mortaloni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Aiardi geeft de bal voor. Piselli rent richting de bal. Mano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mano krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mortaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaventuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortaloni is nu in balbezit. Bonaventuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaventuri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sugo rent richting de bal. Mortaloni rent richting de bal. Sugo onderschept slim de pass. Sportillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sportillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: linda fc 48%, ASD ARDITA 52%.
linda fc - ASD ARDITA 1:2