Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reggina calcio Luppinazza
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Cipolloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolloni geeft een hoge lob. Massenti kopt de bal weg. Vassura is nu in balbezit. Vassura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Marzucchi is nu in balbezit. Franciosi is nu in balbezit. Rimondini is nu in balbezit. Franciosi rent richting de bal. Franciosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
reggina calcio - Luppinazza 0:1

21e minuut.
Fant geeft de bal voor. Mazzanti Viendalmare kopt de bal weg. Daar is Marzucchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baronio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baronio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rimondini rent richting de bal. Rimondini passt de bal met de wreef. Franciosi is nu in balbezit. Franciosi schiet op doel. Evangelista maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reggina calcio - Luppinazza 0:2

34e minuut.
Massenti geeft een hoge lob. Mazzara kopt de bal weg. Daar is Odinolfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franciosi is nu in balbezit. Franciosi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
reggina calcio - Luppinazza 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reggina calcio 52%, Luppinazza 48%.
reggina calcio - Luppinazza 0:3

54e minuut.
Rimondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimondini passt de bal met de wreef. Lomasto met een sublieme pass. Fant heeft problemen om de bal te vangen. Fant geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pavoni trapt de bal weg van het doel. Marzucchi kopt de bal weg. Giacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baronio verovert de bal door een tackle van achteren. Baronio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cipolloni passt de bal met de wreef. Daar is Fant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baronio probeert naar een medespeler te passen. Vassura bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassura draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Adelucci trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Marzucchi de bal. Rimondini met een sublieme pass. Franciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciosi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reggina calcio 52%, Luppinazza 48%.
reggina calcio - Luppinazza 0:3