Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granata United gentedimare
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 27.6
average Schieten good
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Riggione is nu in balbezit. Foianedi verovert de bal door een tackle van achteren. Viotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Foianedi onderschept slim de pass. Foianedi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granata United - gentedimare 1:0

4e minuut.
Vujadin heeft problemen om de bal te vangen. Fozzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Centofanti verovert de bal door een tackle van achteren. Vujadin onderschept slim de pass. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ciresi is nu in balbezit. Viotto rent richting de bal. Ciresi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciresi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Fozzati met een sublieme pass. Chierichini rent richting de bal. Vujadin verovert de bal door een tackle van achteren. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Porrone probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rodrigo neemt de hoekschop. Vujadin krijgt zijn hoofd ertegen. Ceschin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Granata United - gentedimare 1:1

10e minuut.
Simini verovert de bal door een tackle van achteren. Fozzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Fozzati speelt de bal door. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Granata United - gentedimare 1:2

13e minuut.
Chierichini passt de bal met de wreef. Garbari is nu in balbezit. Garbari passt de bal in één keer door. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granata United - gentedimare 1:3

17e minuut.
Doeltrap. Zito met een harde bal richting middenveld. Fozzati kopt de bal weg. Schetti probeert de bal aan de voet te houden. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodrigo zal de hoekschop nemen. Vujadin springt en kopt de bal. Ceschin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granata United - gentedimare 1:4

19e minuut.
Fozzati rent richting de bal. Fozzati probeert naar een medespeler te passen. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schetti de bal onder controle te krijgen. Ceschin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Chierichini bereikt de bal nog maar net als eerste. Simini onderschept slim de pass. Simini passt de bal in één keer door. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Atsoggiu passt de bal zonder na te denken. Foianedi rent richting de bal. Larussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Foianedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Foianedi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chierichini rent richting de bal. Vujadin verovert de bal door een tackle van achteren. Porrone rent richting de bal. Vujadin verovert de bal door een tackle van achteren. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granata United - gentedimare 1:5

40e minuut.
Larussa passt de bal zonder na te denken. Foianedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Viotto zijn tegenspeler op de grond. Viotto krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Riggione rent richting de bal. Riggione geeft een lange en hoge pass. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Ceschin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granata United - gentedimare 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granata United 62%, gentedimare 38%.
Granata United - gentedimare 1:6

47e minuut.
Centofanti passt de bal met de wreef. Vujadin rent richting de bal. Schetti is nu in balbezit. Vujadin onderschept slim de pass. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Ceschin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granata United - gentedimare 1:7

51e minuut.
Ceschin speelt de bal door. Misiti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Passarini de bal onder controle te krijgen. Foianedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Foianedi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granata United - gentedimare 2:7

53e minuut.
Fozzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Fozzati passt de bal in één keer door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin verovert de bal door een tackle van achteren. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granata United - gentedimare 2:8

55e minuut.
Fozzati controleert de bal met de borst. Fozzati geeft een hoge lob. Porrone heeft problemen om de bal te vangen. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Larussa onderschept slim de pass. Larussa geeft de bal voor. Daar is Schetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Porrone de bal. Ceschin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Simini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rodrigo probeert de bal met de borst te controleren. Rodrigo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Larussa onderschept slim de pass. Klungelig pakt Fozzati de bal. Schetti is nu in balbezit. Fozzati onderschept slim de pass. Fozzati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Centofanti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Betti komt het veld opgelopen. Ceschin trapt de bal weg. Viotto probeert naar een medespeler te passen. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Fozzati is nu in balbezit. Betti onderschept slim de pass. Betti passt de bal met de wreef. Misiti is nu in balbezit. Misiti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granata United - gentedimare 3:8

82e minuut.
Inworp. Simini met de inworp. Larussa met een sublieme pass. Fozzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Fozzati passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Atsoggiu de bal. Misiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiti met een sublieme pass. Foianedi rent richting de bal. Foianedi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granata United - gentedimare 4:8

89e minuut.
Riggione speelt de bal door. Fozzati rent richting de bal. Fozzati passt de bal in één keer door. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin schiet op doel. Ceschin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granata United 57%, gentedimare 43%.
Granata United - gentedimare 4:8