Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Purple Rovers PSG Molteno
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Gialanella onderschept slim de pass. Gialanella geeft een lange en hoge pass. Sanzeni met een sublieme pass. Bonfigli rent richting de bal. Bonfigli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Matarrese kopt de bal weg. Daar is Pisano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anelli is nu in balbezit. Anelli draait met de bal, schiet en ... Caldarola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Purple Rovers - PSG Molteno 0:1

19e minuut.
Bertosso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scibetta met een snelle inworp. Bertone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Detti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bovaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovaro met een sublieme pass. Anelli rent richting de bal. Anelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Motteran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossi onderschept slim de pass. Bonfigli is nu in balbezit. Bonfigli schiet op doel. Barzizza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Petralia geeft een hoge lob. Inworp. Chinati met de inworp. Klungelig pakt Dossi de bal. Dossi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purple Rovers 50%, PSG Molteno 50%.
Purple Rovers - PSG Molteno 0:1

74e minuut.
Bovaro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gialanella met de inworp. Chinati rent richting de bal. Chinati geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bonfigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossi rent richting de bal. Dossi passt de bal in één keer door. Bonfigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfigli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purple Rovers 39%, PSG Molteno 61%.
Purple Rovers - PSG Molteno 0:1