Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Classica Lanusei SonMiSonQua
451 Tactiek 5-3-2
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 40.1
zwak Schieten redelijk
zwak Passen matig
zwak Verdedigen solide


12e minuut.
Perugina haalt uit met een fantastische trap. Piani kopt de bal weg. Bussinello heeft problemen om de bal te vangen. Baschiazzorre is nu in balbezit. Baschiazzorre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Specogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigone onderschept slim de pass. Arrigone speelt de bal door. Baschiazzorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Baschiazzorre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tardelli speelt de bal door. Dottarelli probeert naar een medespeler te passen. Rubbia is nu in balbezit. Armini onderschept slim de pass. Armini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Klungelig pakt Liotta de bal. Liotta passt de bal zonder na te denken. Armini rent richting de bal. Armini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - SonMiSonQua 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Classica Lanusei 79%, SonMiSonQua 21%.
Classica Lanusei - SonMiSonQua 0:1

50e minuut.
Arrigone geeft een lange en hoge pass. Armini bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini heeft problemen om de bal te vangen. Armini haalt uit met een fantastische trap. Engaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - SonMiSonQua 0:2

54e minuut.
Kenda met een sublieme pass. Buchiniz is nu in balbezit. Buchiniz met een sublieme pass. Liotta rent richting de bal. Liotta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Engaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kenda probeert naar een medespeler te passen. Tardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardelli passt de bal in één keer door. Liotta is nu in balbezit. Liotta met een sublieme pass. Engaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Armini rent richting de bal. Perugina rent richting de bal. Perugina passt de bal zonder na te denken. Baschiazzorre rent richting de bal. Baschiazzorre schiet op doel. Engaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Piani trapt de bal weg van het doel. Ghini kopt de bal weg. Baschiazzorre is nu in balbezit. Liotta is nu in balbezit. Liotta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Buchiniz onderschept slim de pass. Buchiniz geeft een hoge lob. Armini heeft problemen om de bal te vangen. Armini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - SonMiSonQua 0:3

82e minuut.
Baschiazzorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugina bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugina passt de bal zonder na te denken. Daar is Baschiazzorre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baschiazzorre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Piani geeft een hoge lob. Buchiniz rent richting de bal. Buchiniz geeft de bal voor. Armini is nu in balbezit. Armini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - SonMiSonQua 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Classica Lanusei 77%, SonMiSonQua 23%.
Classica Lanusei - SonMiSonQua 0:4