Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
occhi della tigre Red Bull Eindhovena
occhi dela tigre Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 21.4
average Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Santon onderschept slim de pass. Kurtolli verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtolli passt de bal in één keer door. Łączka is nu in balbezit. Łączka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Manfredini rent richting de bal. Manfredini met een sublieme pass. Dalea heeft problemen om de bal te vangen. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
occhi della tigre - Red Bull Eindhovena 1:0

8e minuut.
Dalea passt de bal zonder na te denken. Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączka verovert de bal door een tackle van achteren. Łączka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Brezeanu is nu in balbezit. Brezeanu passt de bal met de wreef. Łączka is nu in balbezit. Dalea rent richting de bal. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Farvacques passt de bal in één keer door. Kurtolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtolli passt de bal met de wreef. Dalea rent richting de bal. Dalea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Brezeanu met een sublieme pass. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea met een sublieme pass. Łączka rent richting de bal. Łączka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Szuszkiewicz rent richting de bal. Szuszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Zandomeneghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Brezeanu met een sublieme pass. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea passt de bal met de wreef. Łączka rent richting de bal. Łączka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
occhi della tigre - Red Bull Eindhovena 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: occhi della tigre 32%, Red Bull Eindhovena 68%.
occhi della tigre - Red Bull Eindhovena 2:0

49e minuut.
Zandomeneghi probeert naar een medespeler te passen. Palmisano rent richting de bal. Kurtolli begaat een overtreding. Kurtolli krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Ubiali geeft een lange en hoge pass. Inworp. Farvacques met de inworp. Brezeanu is nu in balbezit. Brezeanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frongia trapt de bal weg van het doel. Kurtolli kopt de bal weg. Dalea is nu in balbezit. Dalea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Kurtolli de bal. Kurtolli probeert naar een medespeler te passen. Dalea is nu in balbezit. Dalea draait met de bal, schiet en ... Frongia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Farvacques zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brezeanu rent richting de bal. Brezeanu geeft een lange en hoge pass. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel. Frongia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zandomeneghi passt de bal in één keer door. Dalea rent richting de bal. Dalea geeft een hoge lob. Łączka rent richting de bal. Łączka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kurtolli geeft een hoge lob. Santon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalea is nu in balbezit. Łączka rent richting de bal. Łączka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
occhi della tigre - Red Bull Eindhovena 3:0

82e minuut.
Santon is nu in balbezit. Brezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Brezeanu probeert naar een medespeler te passen. Dalea is nu in balbezit. Dalea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bonaiuto onderschept slim de pass. Bonaiuto met een sublieme pass. Farvacques speelt de bal door. Kurtolli heeft problemen om de bal te vangen. Kurtolli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: occhi della tigre 25%, Red Bull Eindhovena 75%.
occhi della tigre - Red Bull Eindhovena 3:0