Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GTTZ F.C. GOLEADOR
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Eleuteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pautasso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eleuteri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Di Prinzio neemt zijn aanloop. Gaiti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GTTZ F.C. - GOLEADOR 0:1

23e minuut.
Sembenico met een sublieme pass. Eleuteri is nu in balbezit. Mannoia verovert de bal door een tackle van achteren. Di Prinzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Prinzio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Baggio met de inworp. Di Prinzio is nu in balbezit. Di Prinzio speelt de bal door. Eleuteri rent richting de bal. Eleuteri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Daar is Trolesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aversano is nu in balbezit. Trolesi onderschept slim de pass. Guglielmone is nu in balbezit. Guglielmone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tango kopt de bal weg. Daar is Regina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guglielmone onderschept slim de pass. Guglielmone schiet op doel. Bufalini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Cattunar geeft de bal voor. Mannoia heeft problemen om de bal te vangen. Eleuteri is nu in balbezit. Eleuteri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GTTZ F.C. 63%, GOLEADOR 37%.
GTTZ F.C. - GOLEADOR 0:1

56e minuut.
Eleuteri onderschept slim de pass. Listo rent richting de bal. Eleuteri verovert de bal door een tackle van achteren. Di Prinzio is nu in balbezit. Di Prinzio haalt uit met een fantastische trap. Gaiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GTTZ F.C. - GOLEADOR 0:2

62e minuut.
Guglielmone passt de bal in één keer door. Trolesi rent richting de bal. Tango geeft een lange en hoge pass. Eleuteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleuteri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Lo Buglio speelt de bal door. Daar is Di Prinzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Prinzio met een sublieme pass. Eleuteri rent richting de bal. Eleuteri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Di Prinzio geeft de bal voor. Caliendro probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cattunar zal de hoekschop nemen. Baggio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Di Prinzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Prinzio passt de bal zonder na te denken. Eleuteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleuteri haalt uit met een fantastische trap. Guicciardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Canu passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Regina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baggio rent richting de bal. Baggio geeft een lange en hoge pass. Gaiti bokst de bal weg.

89e minuut.
Di Prinzio geeft de bal voor. Cattunar rent richting de bal. Cattunar geeft een lange en hoge pass. Di Prinzio rent richting de bal. Di Prinzio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GTTZ F.C. 64%, GOLEADOR 36%.
GTTZ F.C. - GOLEADOR 0:2