Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
violetta atletico plutone
asbrubbo Tactiek new
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 37.9
solide Schieten solide
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Rogerio passt de bal in één keer door. bin Yousif probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niewolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Longari verovert de bal door een tackle van achteren. Longari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Brůha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - atletico plutone 0:1

3e minuut.
Rogerio passt de bal in één keer door. Grenda kan de bal niet met de borst controleren. Zidane is nu in balbezit. Zidane haalt uit met een fantastische trap. Brůha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pirri Mayorga rent richting de bal. Pirri Mayorga speelt de bal door. Repetti geeft een lange en hoge pass. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Petschovschi trapt de bal weg. Longari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kochański. Kochański krijgt een gele kaart. Longari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Repetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Swawola heeft problemen om de bal te vangen. Longari is nu in balbezit. Longari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Repetti probeert de bal met de borst te controleren. Vandeurzen is nu in balbezit. Vandeurzen speelt de bal door. Carolei bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
violetta - atletico plutone 1:1

14e minuut.
Rogerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Krottenhammer onderschept slim de pass. Krottenhammer probeert naar een medespeler te passen. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane draait met de bal, schiet en ... Brůha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Vandeurzen is nu in balbezit. Vandeurzen passt de bal in één keer door. Carolei bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolei schiet op doel. Casertani probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vandeurzen met een snelle inworp. Kochański rent richting de bal. Longari begaat een overtreding. Longari krijgt een gele kaart. Kochański raakt geblesseerd tijdens het duel. Niewolski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carolei krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

25e minuut.
Vandeurzen rent richting de bal. Vandeurzen passt de bal in één keer door. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. Petschovschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - atletico plutone 2:1

26e minuut.
Krottenhammer geeft een hoge lob. Niewolski kopt de bal weg. Sârb heeft problemen om de bal te vangen. Carolei is nu in balbezit. Carolei schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: violetta 41%, atletico plutone 59%.
violetta - atletico plutone 2:1

52e minuut.
Hejno verovert de bal door een tackle van achteren. Hejno geeft de bal voor. Carolei rent richting de bal. Carolei schiet op doel. Petschovschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - atletico plutone 3:1

58e minuut.
Vandeurzen geeft een hoge lob. Rogerio kan de bal niet met de borst controleren. Rogerio probeert naar een medespeler te passen. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... Petschovschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petschovschi met een sublieme pass. Kochański kopt de bal weg. Pirri Mayorga heeft problemen om de bal te vangen. Carolei is nu in balbezit. Carolei haalt uit met een fantastische trap. Petschovschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Swawola geeft een hoge lob. Inworp. bin Yousif met de inworp. Rovarotto rent richting de bal. Rovarotto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Niedziułka kopt de bal weg. Daar is Krottenhammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carolei rent richting de bal. Carolei haalt uit met een fantastische trap. Petschovschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Petschovschi met een sublieme pass. Swawola controleert de bal met de borst. Casertani onderschept slim de pass. Kochański onderschept slim de pass. Kochański passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
bin Yousif speelt de bal door. Krottenhammer rent richting de bal. Kochański begaat een overtreding. Krottenhammer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Krottenhammer kan niet meer verder spelen. Sampieri komt het veld opgelopen.

71e minuut.
bin Yousif probeert naar een medespeler te passen. Niewolski is nu in balbezit. Longari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Longari krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Niewolski raakt geblesseerd tijdens het duel. Niewolski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Jaussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaussi geeft de bal voor. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... Petschovschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - atletico plutone 4:1

79e minuut.
bin Yousif speelt de bal door. Zidane is nu in balbezit. Kochański begaat een overtreding. Kochański krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: violetta 35%, atletico plutone 65%.
violetta - atletico plutone 4:1