Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corazzata Best Emmie FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 27
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Congiu met een sublieme pass. Caggeci rent richting de bal. Tornusciolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caggeci verovert de bal door een tackle van achteren. Caggeci geeft een hoge lob. Findanno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
La Nave kopt de bal weg. Lorenzon met een sublieme pass. De Berardi probeert naar een medespeler te passen. Casciolini is nu in balbezit. Casciolini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Zinzone de bal. De Berardi speelt de bal door. Caldarelli is nu in balbezit. Casciolini onderschept slim de pass. Casciolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corazzata - Best Emmie FC 0:1

16e minuut.
Latini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Marco komt het veld opgelopen.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feregotti met een snelle inworp. Carusio rent richting de bal. De Berardi verovert de bal door een tackle van achteren. De Berardi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Casciolini heeft problemen om de bal te vangen. Casciolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corazzata - Best Emmie FC 0:2

24e minuut.
Lorenzon verovert de bal door een tackle van achteren. De Berardi is nu in balbezit. De Berardi speelt de bal door. Casciolini rent richting de bal. Casciolini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Paoletto is nu in balbezit. Paoletto speelt de bal door. Congiu geeft een hoge lob. Feregotti is nu in balbezit. Feregotti schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corazzata - Best Emmie FC 0:3

38e minuut.
Caggeci is nu in balbezit. Macco begaat een overtreding. Caggeci raakt geblesseerd tijdens het duel. Lorenzon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Casciolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Casciolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corazzata - Best Emmie FC 0:4

40e minuut.
Carusio bereikt de bal nog maar net als eerste. Feregotti onderschept slim de pass. Feregotti geeft de bal voor. Casciolini rent richting de bal. Casciolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corazzata - Best Emmie FC 0:5

45e minuut.
Lorenzon passt de bal zonder na te denken. Daar is Casciolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzon rent richting de bal. Casciolini is nu in balbezit. Casciolini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corazzata 62%, Best Emmie FC 38%.
Corazzata - Best Emmie FC 0:5

55e minuut.
Carusio probeert naar een medespeler te passen. Laferrera rent richting de bal. Laferrera speelt de bal door. Ranna is nu in balbezit. Ranna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zinzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinzone met een sublieme pass. Falletta Caravasso rent richting de bal. Ranna onderschept slim de pass. Ranna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Lorenzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macco bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lorenzon zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lorenzon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lorenzon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Macco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Falletta Caravasso met een harde bal richting middenveld. Feregotti controleert de bal met de borst. Viotti begaat een overtreding. Viotti krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Congiu rent richting de bal. Carusio rent richting de bal. Congiu begaat een overtreding. Congiu krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ranna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cipriani komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Candela rent richting de bal. Candela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tornusciolo de bal. Casciolini is nu in balbezit. Casciolini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Candela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Congiu is nu in balbezit. Congiu passt de bal zonder na te denken. Casciolini is nu in balbezit. Casciolini schiet op doel. Findanno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corazzata 50%, Best Emmie FC 50%.
Corazzata - Best Emmie FC 0:5