Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROMA MERDA Realkikko
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Burchiella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puddu probeert naar een medespeler te passen. Andreis rent richting de bal. Bonazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROMA MERDA - Realkikko 1:0

25e minuut.
Callocchia passt de bal in één keer door. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli met een sublieme pass. Burchiella bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchiella geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Foini rent richting de bal. Foini passt de bal zonder na te denken. Puddu is nu in balbezit. Giugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vialardi heeft problemen om de bal te vangen. Vialardi geeft een hoge lob. Puddu kopt de bal weg. Zambelli is nu in balbezit. Zambelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Ghislieri geeft de bal voor. Bonazzi rent richting de bal. Foini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foini krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Antinucci rent richting de bal. Fierli onderschept slim de pass. Giugno maakt een afschuwelijke overtreding. Giugno krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Fierli controleert de bal met de borst. Giugno rent richting de bal. Fierli onderschept slim de pass. Zambelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROMA MERDA 59%, Realkikko 41%.
ROMA MERDA - Realkikko 1:0

52e minuut.
Castellana met een sublieme pass. Giugno kopt de bal weg. Botticella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antinucci rent richting de bal. Antinucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Menicatti speelt de bal door. Carella met een sublieme pass. Foini probeert naar een medespeler te passen. Antinucci is nu in balbezit. Antinucci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Puddu rent richting de bal. Foini onderschept slim de pass. Foini passt de bal in één keer door. Antinucci is nu in balbezit. Antinucci haalt uit met een fantastische trap. Serpato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Carella speelt de bal door. Bonazzi rent richting de bal. Vialardi is nu in balbezit. Bonazzi onderschept slim de pass. Bonazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROMA MERDA - Realkikko 2:0

76e minuut.
Bonazzi met een sublieme pass. Zambelli rent richting de bal. Andreis begaat een overtreding. Andreis krijgt een gele kaart. Puddu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maestroni komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Massironi geeft de bal voor. Ghislieri kopt de bal weg. Klungelig pakt Maestroni de bal. Antinucci onderschept slim de pass. Antinucci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROMA MERDA 51%, Realkikko 49%.
ROMA MERDA - Realkikko 2:0