Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bagnolense Punx F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 25.3
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Zavatteri verovert de bal door een tackle van achteren. Zavatteri geeft de bal voor. Inworp. Lo Cicero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carmine geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cadeddu probeert naar een medespeler te passen. Pavanel is nu in balbezit. Frappampina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frappampina krijgt een gele kaart. Pavanel raakt geblesseerd tijdens het duel. Carmine neemt de penalty, wat een uithaal! Orsino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Carmine is nu in balbezit. Pavanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmine is nu in balbezit. Carmine schiet op doel. Na een snelle pass probeert Riefoli de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galiotto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gilari is nu in balbezit. Gilari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Orsino met een harde bal richting middenveld. Gilardini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pavanel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavanel draait met de bal, schiet en ... Orsino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagnolense - Punx F.C. 0:1

38e minuut.
Gilardini speelt de bal door. Carmine is nu in balbezit. Malvitani is nu in balbezit. Carmine onderschept slim de pass. Carmine geeft een hoge lob. Orsino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bagnolense 51%, Punx F.C. 49%.
Bagnolense - Punx F.C. 0:1

49e minuut.
Frappampina verovert de bal door een tackle van achteren. Carmine is nu in balbezit. Riefoli is nu in balbezit. Pavanel onderschept slim de pass. Pavanel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagnolense - Punx F.C. 0:2

57e minuut.
Frappampina geeft de bal voor. Inworp. Cadeddu met de inworp. Galiotto rent richting de bal. Galiotto geeft een lange en hoge pass. Orsino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Inworp. Frappampina met een snelle inworp. Abramo is nu in balbezit. Abramo draait met de bal, schiet en ... Tovo kopt de bal weg. Pacciello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bagnolense 43%, Punx F.C. 57%.
Bagnolense - Punx F.C. 0:2