Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forfar Athletic Barracuda
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 39.1
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Lanzarotto verovert de bal door een tackle van achteren. Lanzarotto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kremblewski met een snelle inworp. Zelmański geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Cordoba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Krochmal is nu in balbezit. Krochmal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forfar Athletic - Barracuda 0:1

5e minuut.
Zelmański onderschept slim de pass. Zelmański passt de bal met de wreef. Ipaviz rent richting de bal. Krochmal verovert de bal door een tackle van achteren. Krochmal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forfar Athletic - Barracuda 0:2

6e minuut.
Baresi passt de bal zonder na te denken. Artisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Artisti passt de bal met de wreef. Bronchini is nu in balbezit. Bronchini haalt uit met een fantastische trap. Sonor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Daar is Kremblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremblewski geeft een lange en hoge pass. Ipaviz controleert de bal met de borst. Krochmal rent richting de bal. Krochmal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forfar Athletic - Barracuda 0:3

10e minuut.
Rapisardo geeft de bal voor. Macek kopt de bal weg. Klungelig pakt Krochmal de bal. Macek rent richting de bal. Macek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forfar Athletic - Barracuda 0:4

11e minuut.
Klungelig pakt Bronchini de bal. Zelmański onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cusini. Cusini krijgt een gele kaart. Zelmański wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zelmański kan niet meer verder spelen. Bulgurcuoğlu komt het veld opgelopen. Arnalot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Macek rent richting de bal. Macek passt de bal met de wreef. Kremblewski rent richting de bal. Kremblewski geeft een hoge lob. Ipaviz probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kremblewski passt de bal met de wreef. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek met een sublieme pass. Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bulgurcuoğlu onderschept slim de pass. Cusini is nu in balbezit. Cusini passt de bal in één keer door. Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal draait met de bal, schiet en ... Cordoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Macek passt de bal zonder na te denken. Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forfar Athletic - Barracuda 0:5

35e minuut.
Bronchini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sebák de bal. Sebák probeert naar een medespeler te passen. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forfar Athletic - Barracuda 0:6

39e minuut.
Sebák probeert naar een medespeler te passen. Krochmal is nu in balbezit. Macek probeert naar een medespeler te passen. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rapisardo kopt de bal weg. Krochmal is nu in balbezit. Krochmal passt de bal zonder na te denken. Bulgurcuoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forfar Athletic 76%, Barracuda 24%.
Forfar Athletic - Barracuda 0:6

46e minuut.
Ercoles speelt de bal door. Klungelig pakt Cusini de bal. Cusini passt de bal met de wreef. Krochmal is nu in balbezit. Krochmal schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Macek passt de bal zonder na te denken. Kremblewski is nu in balbezit. Kremblewski geeft een hoge lob. Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal schiet op doel. Cordoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forfar Athletic - Barracuda 0:7

57e minuut.
Arnalot kopt de bal weg. Krochmal rent richting de bal. Krochmal geeft een lange en hoge pass. Macek rent richting de bal. Macek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Macek verovert de bal door een tackle van achteren. Macek speelt de bal door. Daar is Krochmal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krochmal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forfar Athletic - Barracuda 0:8

62e minuut.
Rapisardo kopt de bal weg. Sebák rent richting de bal. Sebák met een sublieme pass. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forfar Athletic - Barracuda 0:9

67e minuut.
Cordoba maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bronchini kopt de bal weg. Żukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchi is nu in balbezit. Cherchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Ipaviz geeft de bal voor. Ercoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercoles passt de bal met de wreef. Cherchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Artisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu onderschept slim de pass. Bulgurcuoğlu passt de bal in één keer door. Krochmal rent richting de bal. Krochmal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forfar Athletic - Barracuda 0:10

77e minuut.
Doeltrap. Cordoba trapt de bal weg van het doel. Macek kopt de bal weg. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ... Cordoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Lanzarotto probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Macek de bal onder controle te krijgen. Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal schiet op doel. Cordoba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forfar Athletic - Barracuda 0:11

84e minuut.
Arnalot passt de bal in één keer door. Grillini is nu in balbezit. Baresi rent richting de bal. Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Krochmal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krochmal passt de bal in één keer door. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forfar Athletic - Barracuda 0:12

89e minuut.
Macek speelt de bal door. Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillini bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal rent richting de bal. Krochmal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forfar Athletic 81%, Barracuda 19%.
Forfar Athletic - Barracuda 0:12