Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampdoria81 Bagnolense
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


17e minuut.
Trincea passt de bal in één keer door. Poggioni is nu in balbezit. Ravazzani verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bonisoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonisoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria81 - Bagnolense 1:0

30e minuut.
Zuccarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccarelli geeft een lange en hoge pass. Baragatti kopt de bal weg. Bonisoli is nu in balbezit. Bonisoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Frappampina geeft een hoge lob. Inworp. Rita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuccarelli is nu in balbezit. Zuccarelli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria81 47%, Bagnolense 53%.
Sampdoria81 - Bagnolense 1:0

48e minuut.
Trincea geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pizzocchi de bal onder controle te krijgen. Musella bereikt de bal nog maar net als eerste. Musella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sampdoria81 - Bagnolense 1:1

51e minuut.
Vesce trapt de bal weg van het doel. Poggioni kopt de bal weg. Romito rent richting de bal. Musella bereikt de bal nog maar net als eerste. Musella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vesce probeert naar een medespeler te passen. Poggioni kopt de bal weg. Musella bereikt de bal nog maar net als eerste. Musella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Romito onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamparutti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denci is nu in balbezit. Denci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Denci rent richting de bal. Nizzola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Denci raakt geblesseerd tijdens het duel. Poggioni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abramo kopt de bal weg. Musella bereikt de bal nog maar net als eerste. Musella haalt uit met een fantastische trap. Vesce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria81 - Bagnolense 1:2

61e minuut.
Padalino is nu in balbezit. Denci onderschept slim de pass. Denci passt de bal zonder na te denken. Musella is nu in balbezit. Musella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is Rita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abramo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rita krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Denci verovert de bal door een tackle van achteren. Denci passt de bal zonder na te denken. Viglino bereikt de bal nog maar net als eerste. Musella verovert de bal door een tackle van achteren. Musella schiet op doel. Vesce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria81 - Bagnolense 1:3

80e minuut.
Ravazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggioni rent richting de bal. Ravazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonisoli rent richting de bal. Bonisoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria81 - Bagnolense 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria81 58%, Bagnolense 42%.
Sampdoria81 - Bagnolense 2:3