Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marano United Capriolo
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Mastigiani onderschept slim de pass. Scancarello is nu in balbezit. Migali bereikt de bal nog maar net als eerste. Migali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marano United - Capriolo 0:1

10e minuut.
Daar is Zuncheddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costantino geeft een hoge lob. Costa Ambrogi rent richting de bal. Legato onderschept slim de pass. Legato haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Cristofalo probeert naar een medespeler te passen. Dimunno is nu in balbezit. Sirtori begaat een overtreding. Sirtori krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Pettirosso verovert de bal door een tackle van achteren. Mastigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastigiani geeft de bal voor. Migali is nu in balbezit. Migali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marano United - Capriolo 0:2

37e minuut.
Di Pietro verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pietro met een sublieme pass. Trapattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Legato rent richting de bal. Legato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sirtori geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dimunno met de inworp. Migali rent richting de bal. Migali schiet op doel. Nerli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marano United 55%, Capriolo 45%.
Marano United - Capriolo 0:2

69e minuut.
Scancarello is nu in balbezit. Migali is nu in balbezit. Met opzet legt Scancarello zijn tegenspeler op de grond. Scancarello krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Scancarello verovert de bal door een tackle van achteren. Scancarello geeft een lange en hoge pass. Damiano heeft problemen om de bal te vangen. Legato is nu in balbezit. Legato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marano United 55%, Capriolo 45%.
Marano United - Capriolo 0:2