Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sendai Malmö_FF
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


20e minuut.
Barberis heeft problemen om de bal te vangen. Galati kopt de bal weg. D`Angelo is nu in balbezit. Cirus onderschept slim de pass. Cirus schiet op doel. Ponzetta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Calligaro is nu in balbezit. Crodino verovert de bal door een tackle van achteren. Crodino passt de bal in één keer door. Ruberto rent richting de bal. Ruberto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Siciliani onderschept slim de pass. Armellin bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesti rent richting de bal. Armellin onderschept slim de pass. Armellin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sendai - Malmö_FF 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sendai 45%, Malmö_FF 55%.
Sendai - Malmö_FF 1:0

52e minuut.
Fuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuschi passt de bal met de wreef. Daar is Cirus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armellin is nu in balbezit. Armellin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Armellin speelt de bal door. Klungelig pakt Cirus de bal. Cirus passt de bal zonder na te denken. Calligaro rent richting de bal. Calligaro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
D`Angelo verovert de bal door een tackle van achteren. Armellin rent richting de bal. D`Angelo onderschept slim de pass. Cirus verovert de bal door een tackle van achteren. Cirus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sendai - Malmö_FF 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sendai 47%, Malmö_FF 53%.
Sendai - Malmö_FF 2:0