Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Lesbo Imperial Trevisana
442 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.2
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Prata onderschept slim de pass. Di Lauro onderschept slim de pass. Di Lauro passt de bal met de wreef. Sbrozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbrozi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zicola is nu in balbezit. Zicola speelt de bal door. Tegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrali onderschept slim de pass. Pedrali draait met de bal, schiet en ... Tanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Furi geeft de bal voor. Giacco rent richting de bal. Manzoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manzoni krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambarini onderschept slim de pass. Gambarini passt de bal met de wreef. Di Lauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lauro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Imperial Trevisana 0:1

21e minuut.
Pedrali passt de bal in één keer door. Bariloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariloni passt de bal in één keer door. Zicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Baracca passt de bal zonder na te denken. Di Lauro rent richting de bal. Di Lauro probeert naar een medespeler te passen. Sbrozi rent richting de bal. Sbrozi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ciano geeft een lange en hoge pass. Furi is nu in balbezit. Moribondo maakt een afschuwelijke overtreding. Moribondo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Furi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Furi met een snel genomen vrije trap. Daar is Tegner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicola rent richting de bal. Zicola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gambarini is nu in balbezit. Gambarini geeft een hoge lob. Pavia kopt de bal weg. Pedrali rent richting de bal. Pedrali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Lesbo 58%, Imperial Trevisana 42%.
Celtic Lesbo - Imperial Trevisana 0:1

48e minuut.
Gambarini passt de bal in één keer door. Furi is nu in balbezit. Manzoni is nu in balbezit. Furi verovert de bal door een tackle van achteren. Furi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bariloni heeft problemen om de bal te vangen. Gambarini rent richting de bal. Gambarini passt de bal in één keer door. Sbrozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbrozi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Di Lauro probeert de bal met de borst te controleren. Furi rent richting de bal. Gambarini met een sublieme pass. Sbrozi rent richting de bal. Sbrozi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gambarini verovert de bal door een tackle van achteren. Gambarini probeert naar een medespeler te passen. Sbrozi is nu in balbezit. Sbrozi haalt uit met een fantastische trap. Rofrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Imperial Trevisana 0:2

59e minuut.
Pedrali passt de bal zonder na te denken. Furi is nu in balbezit. Furi speelt de bal door. Giacco rent richting de bal. Giacco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tanzi met een harde bal richting middenveld. Daar is Sbrozi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavia. Sbrozi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gambarini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Imperial Trevisana 0:3

70e minuut.
Chierchia probeert de bal aan de voet te houden. Di Lauro is nu in balbezit. Di Lauro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sbrozi de bal. Sbrozi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sbrozi is nu in balbezit. Chierchia is nu in balbezit. Chierchia passt de bal zonder na te denken. Rimedio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimedio draait met de bal, schiet en ... Rofrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Sbrozi is nu in balbezit. Sbrozi met een sublieme pass. Gambarini rent richting de bal. Zicola verovert de bal door een tackle van achteren. Zicola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Lesbo 42%, Imperial Trevisana 58%.
Celtic Lesbo - Imperial Trevisana 0:3